Solana, SOL
Chainlink, Polygon, Solana

Analist voorspelt stijgingen voor Solana, Chainlink en Polygon

De Nederlandse trots van het analistengilde, Michaël van de Poppe, is bullish over een handjevol altcoins. Volgens de analist staan Solana, Chainlink en Polygon er momenteel heel goed voor op de markt.

Bullish over Solana

Te beginnen met Solana, een munt waarover hij zegt dat de “consolidatieperiode” nu voorbij lijkt. Een periode van consolidatie zien we vaak na stijgingen, wat in feite betekent dat een munt even op adem moet kopen.

Na de sprong vanaf het lokale dieptepunt van 79 dollar is de munt weer aan de weg omhoog begonnen.

“Het lijkt erop dat de Solana koers doorzet tot 140 dollar”, zo vertelt Van de Poppe op basis van zijn grafiek.

Op het moment van schrijven klokt de Solana koers binnen op 101 dollar. Daarmee is de munt met 20 procent gestegen over de afgelopen zeven dagen en begint het weer positief momentum op te pakken.

Vandaag staat er echter weer een daling van 1,23 procent op de borden, waardoor het nog even afwachten is tot we een definitief oordeel kunnen vellen.

Dan is het tijd voor Chainlink, waarvoor Michaël van de Poppe ook positieve koersactie verwacht.

“Deze munt is klaar voor de 25 dollar en wist op cruciale niveaus stand te houden”, aldus de analist.

Op het moment van schrijven staat Chainlink op 15,88 dollar en daarmee is de munt met 5,64 procent gestegen ten opzichte van 24 uur geleden en 12,59 procent ten opzichte van vorige week.

Als laatste komt Polygon aan bod bij de analist. Voor Polygon verwacht Van de Poppe een stijging van 85 procent vanaf zijn huidige koersniveau.

“De steun op de hogere tijdsframes heeft zich weten te houden en de liquiditeit is genomen. Ik verwacht nog een opwaartse push voor de MATIC koers, ondanks het feit dat de munt een beetje achterblijft”, zo vertelt hij.

De volgende rally kan de munt volgens de analist weleens tot het niveau van 1,25 tot 1,50 dollar brengen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC