Bitcoin stijgt
Bitcoin

Crypto analist voorziet potentiële stijging Bitcoin koers van 375%

De pseudonieme analist The Crypto Dog claimt dat Bitcoin momenteel een patroon spiegelt dat we eerder zagen in november 2020. Dat was natuurlijk een periode waarin de bullrun van 2020/2021 vaart begon te krijgen.

Vanaf dat moment schoot de koers omhoog vanaf 14.000 dollar naar de uiteindelijke all-time high van 69.000 dollar over een periode van enkele maanden.

Bullish over Bitcoin

“De vorige keer dat Bitcoin op deze manier een niveau doorbrak schoten we met 375% omhoog”, aldus The Crypto Dog.

Hoe serieus we de analyse van The Crypto Dog moeten nemen valt nog maar te bezien. Het gaat hier uiteindelijk om een pseudonieme analist die zichzelf “De Crypto Hond” noemt en de analyse zelf is blijkens de afbeelding gemaakt op een telefoon.

Dit soort uitspraken doen het natuurlijk fantastisch op Twitter, omdat mensen zitten te wachten op bullish verhalen. Maar dat neemt niet weg dat The Crypto Dog hier een patroon ziet en dat we moeilijk kunnen ontkennen dat er gelijkenissen zijn.

Daarmee hoeft er echter niet een vergelijkbare stijging op te treden. In 2020 draaiden “de geldprinters” van overheden immers op volle toeren om de COVID-19 pandemie te bestrijden. Terwijl centrale banken nu juist op de rem trappen om de inflatie in te dammen.

Weerstand op $68.300

Voor nu is het volgens de analist van belang dat Bitcoin de weerstand op 68.300 dollar weet te doorbreken. Lukt dat? Dan kunnen we volgens The Crypto Dog weer verder omhoog kijken.

“Ik leun op dit moment richting een voortzetting van de opwaartse trend zonder een betekenisvolle daling, wat vaak gebeurt aan het begin van een grote rally”, aldus de analist.

Verder denkt The Crypto Dog dat de huidige rally Bitcoin weleens naar onontgonnen terrein kan brengen. “Dit is een all-time high run. Neem een bloedtest. Neem testosteron. Laat niets aan het toeval over”, zo luiden de overdreven woorden van The Crypto Dog.

Naast Bitcoin is de analist momenteel bullish over de op Solana gebaseerde memecoin BONK. Volgens onze pseudonieme cryptohond zit BONK duidelijk in een opwaartse trend.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Bitcoin nieuws

Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag
Peter Brandt waarschuwt: Gigantisch probleem voor de Bitcoin koers bij doorbraak onder dit kritieke niveau
Huidige Bitcoin-cyclus vertoont overeenkomsten met piek van 2019
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?