XRP, RIpple
Ripple

Analyse Bedrijf: Dit is Het Moment Om Ripple (XRP) Te Kopen

Augustus is voor Ripple niet om over naar huis te schrijven. De XRP koers daalde de afgelopen week maar liefst met bijna 20%. Echter, er schijnt licht aan de horizon. Analyseplatform Santiment suggereert dat dit een historische koopkans zou kunnen zijn.

Wat is de MVRV metriek?

Het koopmoment is gebaseerd op het Market Value to Realized Value (MVRV) opportunity and danger zone model. Deze metriek helpt handelaren en investeerders te bepalen of een cryptocurrency over- of ondergewaardeerd is.

Een hoge MVRV-ratio kan duiden op een mogelijke overwaardering van de cryptocurrency, wat een teken is voor investeerders om voorzichtig te handelen. Aan de andere kant kan een lage MVRV-ratio erop wijzen dat de cryptocurrency ondergewaardeerd is, wat het interessant maakt voor potentiële kopers. De lage ratio suggereert dat de huidige marktprijs lager is dan de historische waardering van de munt.

Rechtszaak SEC en Invloed op XRP Koers

Na een gedeeltelijke overwinning in de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) schoot de prijs van XRP omhoog. Echter, deze winst is nu grotendeels verdampt. Op het moment van schrijven is de XRP prijs $0,52, terwijl deze voor de uitspraak van rechter Analisa Torres nog op $0,47 stond.

Op 17 augustus verleende de SEC toestemming om een tussentijds beroep in te dienen. Advocaat Jeremy Hogan benadrukt dat dit slechts een toestemming is voor het indienen en nog niet het daadwerkelijke beroep betreft. De aanhoudende onzekerheid rondom de rechtszaak lijkt potentiële XRP-investeerders terughoudend te maken. Er heerst bezorgdheid dat de SEC mogelijk haar eerdere besluit wil herzien, wat de uitkomst van de huidige rechtszaak kan beïnvloeden.

Conclusie

Terwijl de voortdurende rechtszaak en marktdynamiek zorgen voor onzekerheid onder XRP investeerders, wijst de recente MVRV-analyse op een zilveren randje. Dit model suggereert dat er een potentieel koopmoment voor de deur staat, wat hoop biedt aan investeerders die geloven in de langetermijnwaarde van XRP. Er is dus zeker nog licht aan de horizon, en het kan raadzaam zijn om de ontwikkelingen nauwgezet te volgen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ripple (XRP) Inu of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Ripple-medeoprichter steunt campagne Kamala Harris
Ripple vraagt uitstel boete: Kans op beroep flink toegenomen
Deskundige voorspelt: Zo kan de XRP koers de magische grens van $100 bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?