Bitcoin Nieuws

Andrew Tate: ‘Geen makkelijk geld meer in crypto’

De controversiële influencer Andrew Tate, die nog maar vers uit de Roemeense gevangenis is, zegt op Twitter dat het “makkelijke geld” niet meer in crypto te verdienen valt. Andrew Tate claimt dat het vooral jonge slimme “crypto-kids” geweest zijn die veel geld verdienden op de hype met NFTs en obscure cryptocurrency’s.

Inmiddels is de industrie volgens hem minder lucratief, wat veel van die jongeren in de problemen gebracht zou hebben.

Puur geluk

De ondernemer denkt dat een groot deel van het succes van mensen binnen de crypto-wereld geluk te noemen is. “Een 25-jarige die roept dat het makkelijk is om geld te verdienen. Ondanks dat hij zijn geld verdiende in de makkelijkste tijd ter wereld. Val er niet voor”, aldus Andrew Tate.

Ergens is het wel grappig dat Tate waarschuwt voor dit soort mensen, terwijl hij zelf nog een cursus verkoopt om rijk te worden met de handel in onder andere crypto. Dit doet hij met zijn “Hustler’s University 4.0” waarin hij mensen op zou leiden om online geld te verdienen.

De bovenstaande afbeelding is een voorbeeld van de landingspagina van de “unversiteit” van Andrew Tate. Het is nog maar de vraag waar Tate zelf zijn geld mee verdiende. De kans is aanwezig dat zijn universiteit zijn meest lucratieve business tot nu toe is.

Nieuwe bullrun in aantocht?

Ondanks dat Tate het gevoel heeft dat het makkelijke geld niet meer in crypto te verdienen valt, zijn er binnen de industrie mensen die een nieuwe bullrun verwachten. Onder hen bevindt zich David Gokhshtein, die zojuist voorspelde dat er een nieuwe bullrun aankomt voor de industrie.

Dit baseert Gokhshtein op het feit dat memecoins vaak beginnen te pompen op het moment dat de aandacht voor de industrie toeneemt. Als een munt als PEPE vervolgens gigantisch over de kop gaat en nieuwe mensen aantrekt, dan kan dat weleens de brandstof vormen voor een nieuwe bullrun.

Wij moeten het echter nog maar zien. De macro-economische omstandigheden spreken op dit moment niet in het voordeel van een bullrun. Wat dat betreft heeft Andrew Tate wel gelijk. Het tijdperk van rentes van praktisch nul procent lijkt op dit moment even voorbij en de Amerikaanse Federal Reserve is nog niet klaar met het verhogen van de rente.

Bitcoin nieuws

Transactiekosten Bitcoin en Ethereum vallen omlaag
Bitcoin kan dit jaar met 150 procent stijgen
Is dit een goed moment om Bitcoin te kopen?
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple advocaat trekt zich terug uit rechtszaak: Wat betekent dit?
Kan Shiba Inu ooit 1 cent waard worden? Analyse door Google’s AI
Waarom Bitcoin, Ethereum en Litecoin vandaag forse dalingen ervaren