Web3 Neon
Blockchain

Animoca Brands en LightLink bundelen krachten voor gasloze Web3-Gaming

Animoca Brands, een prominente speler in blockchain-games, kondigt een strategische samenwerking aan met LightLink, een innovatieve Ethereum Layer 2-blockchain. Deze samenwerking belooft een revolutie in Web3-gaming door het elimineren van gaskosten voor blockchain-transacties, een bekende hindernis die de adoptie van Web3-games door reguliere consumenten belemmert.

Apps gasloos opereren

De samenwerking focust op het integreren van LightLink’s Ethereum Layer 2-technologie in geselecteerde projecten van Animoca Brands. LightLink maakt het voor bedrijven mogelijk hun apps gasloos te laten opereren, waardoor gebruikers kunnen deelnemen aan het openbare blockchain-ecosysteem zonder de noodzaak van tokens of het betalen van gaskosten. Dit initiatief belooft de projecten en portfoliobedrijven van Animoca Brands een naadloze Web3-ervaring te bieden, zonder de complexiteit en frictie die vaak geassocieerd wordt met blockchain-technologie.

Een van de kenmerkende features van LightLink is het vermogen om niet-fungible token (NFT)-tickets uit te geven zonder dat een native token vereist is, en het naadloos overdragen van gaming-activa zonder gaskosten. Deze functionaliteiten staan garant voor een gestroomlijnde gebruikerservaring en zijn reeds in gebruik door meer dan 25 partners, waaronder Grapes en The Red Village. LightLink is ook geïntegreerd in Translucia, een groot project van MQDC en T&B Media Global, behorend tot de C.P. Group.

Samenwerking is mijlpaal

Roy Hui, CEO van LightLink, onderstreept de betekenis van de samenwerking met Animoca Brands als een mijlpaal in het toegankelijker maken van blockchain voor een wereldwijd publiek. Het partnerschap is een cruciale stap in de integratie van blockchain in het dagelijks leven van miljoenen mensen.

Animoca Brands, met meer dan 400 Web3-investeringen, ziet dit partnerschap als een beweging richting een frictieloze Web3-wereld. Yat Siu, uitvoerend voorzitter van Animoca Brands, benadrukt dat de gasloze transacties van LightLink de deur openen naar een bredere acceptatie van blockchain, in lijn met de visie van het bedrijf om het digitale landschap te decentraliseren en de voordelen van blockchain universeel toegankelijk te maken.

Met een transactiedoorvoer die ruim 400 keer hoger ligt dan die van Ethereum, belooft LightLink ongekende schaalbaarheid en een gestroomlijnde gebruikerservaring. De nieuwe Enterprise Mode van LightLink stelt bedrijven in staat om gasloos te opereren, waardoor gebruikers zonder transactiekosten, toegangsbarrières of de noodzaak van tokens kunnen deelnemen aan een veilig en gebruiksvriendelijk blockchain-netwerk.

Blockchain nieuws

Vitalik Buterin ziet waardevolle nieuwe toepassing voor blockchain-technologie
Coolio’s ‘Gangsta’s Paradise’ viert 30-jarig jubileum in de Metaverse
Nicolas Bonta treedt terug uit bestuur van Bitfarms te midden van overnamepoging
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?