Bitcoin, ethereum, BTC, ETH
Bitcoin

Anthony Scaramucci voorspelt een grote prijsstijging voor deze Crypto’s

SkyBridge Capital CEO Anthony Scaramucci voorspelt dat Bitcoin en Ethereum op het punt staan om aan nieuwe stijgingen te beginnen, nu een koerswijziging van de Federal Reserve meer waarschijnlijk lijkt. In een nieuw interview met Bloomberg Television, zegt Scaramucci dat hij gelooft dat de Federal Reserve klaar is het met verhogen van de rente.

Dat moet volgens hem de druk van risico-assets als Bitcoin afhalen.

Wanneer de eerste renteverlagingen?

Anthony Scaramucci verwacht dat de Amerikaanse centrale bank begin volgend jaar start met het verlagen van de rente.

“Ik denk dat de Federal Reserve klaar is met het verhogen van de rente. Ik denk dat de inflatiedata heel positief was en dat deze het komende kwartaal waarschijnlijk verder zakt.

Dat is volgens mij heel goed voor aandelenkoersen en andere assets. Maar natuurlijk, wat willen mensen voor kerst in de Verenigde Staten? Ze willen een hypotheek met een lage rente en als je nu naar de Amerikaanse huizenmarkt kijkt, dan ziet die er niet fraai uit.

Ik denk dat de Federal Reserve daarop gaat reageren. We gaan voor het einde van het eerste kwartaal waarschijnlijk renteverlagingen zien en dat is heel positief voor alle risico-assets”, aldus Scaramucci.

Bullish over Bitcoin en Ethereum

Scaramucci geeft aan dat hij met name bullish is over Bitcoin en Ethereum. De kans is volgens de investeerders groot dat deze twee assets in de toekomst hogere koersen zullen opzoeken.

De belangrijkste katalysator daarvoor lijkt momenteel de Spot Bitcoin ETF, die de Securities and Exchange Commission (SEC) volgens hem op ieder moment kan goedkeuren.

“Als de goedkeuring komt, dan denk ik dat er een gigantische hoeveelheid vraag voor Bitcoin komt. Dan heb je natuurlijk nog de halving, wat betekent dat het aanbod door de helft gaat. […] Om die redenen blijven we long in het portfolio”, zo gaat Scaramucci verder.

Wat hij precies verwacht van de Bitcoin koers is niet duidelijk, maar dat het om stijgingen gaat wel.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

ChatGPT CEO Sam Altman investeert miljoenen in nieuw Bitcoin-bedrijf
‘Bitcoin kan aan mini-parabool naar 60.000 dollar beginnen’
Analist deelt tijdlijn voor nieuwe all-time high van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers