aptos
Altcoin,

Aptos Foundation kondigt samenwerking aan met Web3-streamingplatform Myco

De Aptos Foundation, een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling en groei van de Aptos-blockchain, heeft een partnerschap gesloten met het Web3-streamingplatform Myco.

De samenwerking zal leiden tot de integratie van Myco’s platform met de Aptos-blockchain, met als doel streamingdiensten te decentraliseren.

Focus op technische integratie en het ontwikkelen van middelen voor ontwikkelaars

Het partnerschap richt zich op de technische integratie en het ontwikkelen van middelen voor ontwikkelaars, met als uiteindelijk doel de bevordering van Web3-technologieën en het aanbieden van gedecentraliseerde digitale streaming-ervaringen van de volgende generatie.

Deze samenwerking maakt deel uit van Myco’s bredere strategie om zijn infrastructuur over te zetten naar de Aptos-blockchain. Dit ondersteunt de langetermijnvisie van Myco om volledig gedecentraliseerd te worden als Web3-streamingdienstaanbieder. Een belangrijk onderdeel van deze plannen is de lancering van Myco’s eigen ‘native utility token’ op de Aptos-blockchain, die gepland staat voor begin Q4 van dit jaar.

Hani El Khatib, mede-oprichter en hoofd van Web3 bij Myco, benadrukte het belang van deze stap: “De lancering op Aptos markeert een belangrijke mijlpaal voor ons platform. Deze integratie sluit perfect aan bij onze missie om Web3-enabled streaming en entertainment toegankelijk te maken voor een breed publiek.”

Andere belangrijke ontwikkeling voor Aptos-blockchain

Deze aankondiging volgt kort na een andere belangrijke ontwikkeling voor de Aptos-blockchain. Op 19 augustus lanceerde Tether zijn aan de Amerikaanse dollar gekoppelde token, USDT, op de Aptos-blockchain. Deze integratie is bedoeld om de transactiekosten voor gebruikers te verlagen en maakt gebruik van de schaalbaarheid en snelheid van Aptos. De lancering biedt gebruikers een voordelige optie, waarbij transactiekosten slechts een fractie van een cent bedragen.

Daarnaast introduceerde Aptos op 3 juli een nieuwe webgehoste sleutelloze portemonnee, genaamd “Aptos Connect”. Deze wallet maakt gebruik van zero-knowledge (ZK)-bewijzen voor gebruikersverificatie en stelt gebruikers in staat om verbinding te maken met gedecentraliseerde applicaties (DApps) via een Google-login, zonder de noodzaak van traditionele beveiligingsmaatregelen zoals wachtwoorden of complex netwerkbeheer. Aptos Connect vereenvoudigt de onboarding van Web3-gebruikers door hen in staat te stellen met één klik Aptos blockchain-accounts aan te maken en te beheren.

Altcoin nieuws

Populaire memecoins zoals PEPE diep in de min: gemiddeld 63% verlies
Chainlink blijkt enorm populair op social media, een aankomende stijging op komst?
Crypto analist: Deze 4 cryptomunten koop ik voor de lange termijn
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Crypto-analist voorspelt ongekende bullmarkt: ‘Dit is nog maar het begin’
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde