Avalanche
Altcoin

Avalanche Foundation lanceert $40 miljoen subsidieprogramma voor ontwikkelaars van L1-blockchains

De Avalanche Foundation heeft een nieuw subsidieprogramma ter waarde van $40 miljoen aangekondigd om ontwikkelaars te ondersteunen bij het bouwen van layer-1 blockchains (L1) op het Avalanche-netwerk.

Dit programma, genaamd Retro9000, is gelanceerd op 26 september en is ontworpen om de recente Avalanche9000-upgrade te promoten, die ontwikkelaars een eenvoudigere en efficiëntere manier biedt om L1-blockchains te ontwikkelen.

De ‘grootste upgrade’ in de geschiedenis

Een woordvoerder van Avalanche noemde de upgrade “de grootste in de geschiedenis van Avalanche” en benadrukte dat het programma het netwerk dichter bij de oorspronkelijke visie uit het whitepaper brengt. Met de Retro9000-subsidie wil Avalanche een sterke basis leggen voor nieuwe technische oplossingen en ontwikkelaars belonen die bouwen op het Avalanche9000-testnet.

Inzendingen voor het programma worden beoordeeld via een openbaar scorebord, waarbij de community kan stemmen om de verdeling van retroactieve subsidies te bepalen. Het programma moedigt ontwikkelaars aan om hun projecten transparant te bouwen, steun van de community te verwerven en hun producten te lanceren voor beloningen.

De Avalanche Foundation, die dit programma financiert, ondersteunt initiatieven die de adoptie van het Avalanche-netwerk bevorderen. Het doel van de subsidie is om de ontwikkeling van belangrijke bouwstenen binnen het Avalanche-ecosysteem te stimuleren.

Mijlpaal na jaren van ontwikkeling

Luigi D’Onorio DeMeo, Chief Operating Officer bij Ava Labs, noemde de Avalanche9000-upgrade een mijlpaal na jaren van ontwikkeling en zei dat het Retro9000-programma een belangrijke prikkel is voor de bouw van een nieuw L1-ecosysteem. De community speelt een grote rol in het succes van ontwikkelaars die willen profiteren van de subsidie.

Dit programma is volgens Avalanche slechts het begin van meerdere initiatieven om de Avalanche9000-upgrade verder te ondersteunen.

Altcoin nieuws

Bitcoin test $65.000, maar deze altcoins stelen de show
Topanalist voorspelt enorme crash voor deze cryptomunt
Memecoin Popcat (POPCAT) schiet door het dak: Wat is het en waarom stijgt het zo hard?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analist voorspelt miljoenenkans met XRP: Van $1.000 naar $1 miljoen?
Rechtszaak Ripple vs. SEC: Een beslissend moment nadert
Meest betrouwbare Bitcoin-signaal springt op groen