Exchange

Bedrijven die crypto niet integreren zijn volgens Binance.US onwetend

Volgens de Amerikaanse tak van Binance, Binance.US, is de adoptie van cryptocurrencies één van de weinige manieren waarop bedrijven in de toekomst bestand kunnen zijn tegen pandemie.


Pandemisch weerbaar om crypto te adopteren

Volgens de CEO van Binance.US biedt cryptovaluta de mogelijkheid om toepassingen aan te bieden die verder gaan dan slechts speculatie. Een voorbeeld is dat investeerders e-commercetransacties kunnen aangaan via cryptovaluta. Zij vindt dan ook dat bedrijven die in de komende 5 jaar opgericht worden en die digitale valuta’s niet als een onderdeel beschouwen, zij hier op een onwetende manier op ingaan. Het is volgens de CEO van Binance.US een adoptiezaak die pandemisch weerbaar is.

Zo zouden volgens de CEO bedrijven in de toekomst cryptocurrencies moeten gebruiken om hun signalen uit te halen. Hierdoor zouden gesprekken over o.a. geld beter verteerbaar zijn voor de gemiddelde persoon, maar tevens ook toegankelijker voor professionals in traditionele financiën. Een win-win situatie dus.


Aanzienlijk ander publiek

Hiernaast verteld de CEO van Binance.US dat de cryptocurrency-branche een aanzienlijk ander publiek trekt dan de ‘traditionele’ financiële sector. Volgens haar zit er een enorm voordeel in crypto dat nu nog wordt onderschat door een grote groep mensen.

Binance.US heeft meerdere regelgevende hindernissen moeten overwinnen om haar activiteiten in Florida, Alabama en Georgia uit te kunnen breiden. Alhoewel de exchange haar activiteiten in Amerika graag overal zou willen uitbreiden, kan dit nog niet door de huidige wetgeving. Verwacht wordt dat tegen 2021 de deuren voor alle handelaren in Amerika open kunnen gaan. Het is echter nog niet bekend of, en zo ja, wanneer precies, dit kan worden behaald.