Bitboy
Altcoin

Bekende crypto influencer BitBoy raadt deze 4 crypto’s aan

De populaire YouTuber en crypto-influencer Ben Armstrong, ook bekend als BitBoy, heeft recent zijn mening gedeeld over de cryptomarkt. Hij wijst naar vier altcoins die naar zijn mening in de opkomende bullmarkt aanzienlijk in waarde kunnen stijgen.

Armstrong legt verder uit dat de toekomst van blockchain-technologie vooral ligt in de tokenisatie van tastbare producten en activa, een proces ook bekend als real-world asset (RWA) tokenisatie.

In dit artikel lees je wat RWA-tokenisatie is en welke 4 cryptomunten BitBoy aanraadt.

Wat is RWA tokenisatie?

RWA-tokenisatie verwijst naar het proces waarbij eigendomsrechten of claims op zowel fysieke als immateriële activa worden omgezet in digitale tokens op een blockchain. Deze tokens fungeren als digitale vertegenwoordigingen van een aandeel in of een claim op het onderliggende activum, dat kan variëren van onroerend goed en kunst tot edelmetalen en bedrijfsaandelen.

Het hoofddoel van RWA-tokenisatie is het verhogen van de liquiditeit van activa door deze meer toegankelijk te maken voor een breder publiek van investeerders. Daarnaast beoogt het de transactiekosten te verlagen en de efficiëntie en transparantie van investeringen te verbeteren door gebruik te maken van blockchain-technologie.

1. Goldfinch (GFI)

Een van de projecten waarover Armstrong te spreken is, is het kredietprotocol Goldfinch (GF). Het platform streeft ernaar de toegankelijkheid in gedecentraliseerde finance (DeFi) leningen te vergroten door leningen mogelijk te maken die zowel on-chain als off-chain onderpand accepteren.

De prestatie van de bijbehorende digitale munt is de afgelopen maanden opmerkelijk te noemen. Waar de munt aan het begin van deze periode nog een waarde had van ongeveer $1,20, is deze inmiddels gestegen naar meer dan $4,30. Dit betekent een indrukwekkende waardestijging van circa 260%.

2. Ondo Finance (ONDO)

Een ander project waar de influencer positief over is, is Ondo Finance. Ondo Finance (ONDO) biedt institutionele investeringsproducten door middel van blockchain technologie. Het platform is ontwikkeld onder leiding van een voormalige werknemer van de bank Goldman Sachs, Nathan Allman. Daarnaast heeft het steun gekregen van niet de minste investeerders, waaronder Coinbase Ventures.

Sinds de lancering in januari heeft ONDO een opmerkelijke prestatie geleverd, met een waardestijging van meer dan 880% in slechts drie maanden tijd. Deze indrukwekkende groei heeft ertoe geleid dat ONDO snel is opgeklommen naar de top 100 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

3. Pendle (PENDLE)

BitBoy is ook positief over Pendle. Pendle (PENDLE) is een tokenisatie platform dat vergelijkbare investeringsmogelijkheden biedt als eerdergenoemde projecten. De token wist ook een indrukwekkende prestatie neer te zetten met een stijging van 944% sinds oktober vorig jaar. 

4. Realio Network (RIO)

Tot slot spreekt BitBoy positief over Realio Network (RIO), een tokenisatieplatform dat zich richt op de uitgifte, handel en het beheer van digitale activa, gekoppeld aan tastbare wereldactiva. Sinds 20 maart heeft de RIO-token een indrukwekkende waardestijging van 192% doorgemaakt. Op het moment van schrijven is de waarde van de digitale munt gestegen naar $2,39.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ondo of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten