crypto analist
Altcoin

Bekende Nederlandse analist raadt deze 5 cryptomunten aan

Met de start van het nieuwe jaar openen zich ook nieuwe kansen op het gebied van investeren. De bekende Nederlandse crypto-analist Michaël van de Poppe heeft onlangs op zijn YouTube-kanaal zijn top 5 van altcoins voor het komende jaar onthuld.

Ethereum (ETH)

De voornaamste aanbeveling van de analist is Ethereum (ETH). Hij beschouwt dit project als zijn topkeuze, mede door de toegenomen aandacht voor Bitcoin (BTC) vanwege de verwachtingen rondom een Spot exchange-traded fund (ETF). Michaël is van mening dat Ethereum ondergewaardeerd is, vooral vanwege zijn deflatoire systeem en de fundamentele groei die het project doormaakt.

Een andere keuze is Chainlink. Van de Poppe wijst erop dat Chainlink (LINK) al geruime tijd in een bear markt verkeert en in 2020 al vroeg een hoogtepunt bereikte ten opzichte van Bitcoin. Deze ontwikkelingen ziet hij als indicatoren van aanzienlijk potentieel. Hij benadrukt vooral de rol van het project binnen gedecentraliseerde financiën (DeFi), zogenaamde ‘real world assets’ (RWA) en non-fungible tokens (NFT’s) als positieve factoren.

Arbitrum (ARB)

Michaël ziet Arbitrum (ARB) ook als een aantrekkelijke investering, met name vanwege de huidige ontwikkelingsfase van het project en de potentie voor groei. Als een Layer-2 oplossing voor Ethereum is Arbitrum ontworpen om de snelheid en efficiëntie van transacties te verbeteren met behulp van rollup-technologie. Hij merkt op dat Arbitrum tot op heden nog niet veel prijsbeweging heeft vertoond, wat het tot een uitdagende maar boeiende investeringsoptie maakt. De analist verwacht dat het project een opwaartse trend zou kunnen beginnen.

Optimism (OP)

Optimism (OP) fungeert, net als Arbitrum, als een schaalbaarheidsoplossing voor Ethereum. Van de Poppe adviseert een voorzichtige benadering voor dit project, gezien de aanzienlijke groei die het recentelijk heeft doorgemaakt. Hij beveelt aan om een dollar-cost averaging (DCA) strategie te hanteren bij het investeren in Optimism, waarbij investeringen gespreid worden door in verschillende fases te kopen.

SUI (SUI)

Zijn laatste keuze is SUI (SUI), een relatief onbekend en nieuw project. Hij vergelijkt de crypto met succesvolle platformen zoals Phantom (PHM), Avalanche (AVAX) en Polygon (MATIC). Van de Poppe benadrukt zijn interesse in het investeren in concurrenten van Ethereum en ziet SUI als een dergelijke keuze.

Pak nu je 10 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Nog maar even: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?