Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Binance behaalde recordvolume van $80 miljard in 1 dag

Binance heeft een nieuw record van meer dan $80 miljard aan dagelijks volume gerapporteerd op zijn crypto platform. Changpeng Zhao, de CEO van Binance schreef dat dit record op 4 januari werd behaald. Op Twitter merkte de CEO op dat dit dagelijkse record gelijk staat aan twee keer het volume dat op de exchange werd gemeten in de bull run van 2017.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Binance kampt met schaalproblemen

In de 24 uur voorafgaand aan de tweet van Changpeng Zhao bedroeg het spotvolume van Binance meer dan $23,6 miljard, terwijl zijn derivaten bijna $57 miljard aan handel vertegenwoordigden. Ondanks de mijlpaal erkende de CEO dat het platform tijdens het recordvolume een aantal storingen had ondervonden en verklaarde:

“We hebben vandaag wat schaalproblemen gezien. We zullen waarschijnlijk meer problemen zien naarmate we blijven groeien. We zijn niet perfect, maar we zullen ze zo snel mogelijk repareren. “

Naast de ongekende handelsactiviteit, zag Binance op 4 januari ook een recordbedrag van $190 miljoen aan liquidaties in 10 minuten tijd plaatsvinden. Dit gebeurde toen de Bitcoin prijs in enkele minuten tijd snel tot onder de $30.000 crashte.

BTC wist echter snel weer boven de $30.000 te komen en consolideert nu rond de $31.000. Ook de Ethereum prijs ligt weer boven het magische $1.000-niveau.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten