Bitcoin

Binance CEO: Denk niet dat Bitcoin veel langer rond $9k blijft

De prijs van Bitcoin zal niet veel langer onder $10.000 blijven. Dit vanwege ‘dramatische veranderingen’ in de crypto-wereld, zegt de Binance CEO, genaamd Changpeng Zhao. Hieronder vindt u de uitspraak die hij deed op Twitter:


Zijn de Bitcoin bulls weer in controle?

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin prijs rond de $9.165. Dat betekent dat de, in een eerder artikel beschreven weerstandsgrens van $9.150, doorbroken lijkt te zijn. De vraag is nu of de bulls de controle weer volledig in handen kunnen krijgen. Als dat zo is kan de koers weer langzaam richting de $10.000 gaan stijgen.


Bitcoin koers stijgt door positief nieuws

De CEO van Binance verwijst naar een recente vlaag van positief nieuws die de Bitcoin fans weer heeft opgewekt. Zoals gemeld door Newsbit, heeft het Hooggerechtshof van India onlangs het crypto verbod opgeheven dat in 2018 door de centrale bank werd opgelegd.

Een dag later kwam er nog meer positief nieuws naar buiten. Zuid-Korea legaliseerde eindelijk cryptocurrencies. De recent aangenomen wetgeving vereist dat de bedrijven die te maken hebben met cryptovaluta’s zich registreren bij de financiële autoriteiten.

Het is dan ook goed mogelijk dat de prijsstijging van gisteren toegeschreven kan worden aan de juridische mijlpalen. Dit soort berichten zijn enorm belangrijk voor de crypto adoptie en vandaar dat Changpeng Zhao ze ook ‘dramatisch’ noemt.

Desondanks het goede nieuws moeten we de prijsvoorspelling van de CEO wel met een korreltje zout nemen. Hij tweet wel vaker bullish koersvoorspellingen en deze staan niet altijd bekend als realistisch en waarheidsgetrouw.


Newsbit vraagt uw mening

Newsbit is bezig met het ontwikkelen van een nieuw crypto vergelijkings- platform genaamd ‘CheapCrypto’. Om deze zo optimaal mogelijk in te richten vragen we u om uw mening. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u een vragenlijst zou willen invullen. Klik hier. Alvast bedankt!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
PlanB: Bitcoin koers kan gigantisch stijging maken tot $500.000
Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?