Binance Logo Smartphone
Altcoin

Binance integreert USDT op Toncoin netwerk

Binance heeft met succes Tether (USDT) geïntegreerd op het Toncoin-netwerk, waardoor gebruikers vanaf 21 juni USDT kunnen storten en opnemen. Dit verhoogt de liquiditeit op Toncoin, wat kan leiden tot lagere transactiekosten en een betere algehele gebruikerservaring.

De integratie van USDT op het netwerk van Toncoin vormt de volgende belangrijke stap in de ontwikkeling van de blockchain.

Wat je moet weten

Door de integratie krijgen Binance-gebruikers meer flexibiliteit om de liquiditeit van stablecoins naar de blockchain van het Ton-netwerk te verplaatsen.

Naar verwachting zal de stap de transactiesnelheden verhogen, de kosten verlagen en een kosteneffectieve methode bieden voor het afhandelen van USDT-transacties. Zou jij het netwerk van Toncoin gebruiken voor USDT-transacties?

In theorie is het door de integratie straks ook mogelijk om via Telegram heel eenvoudig mensen USDT te sturen en te ontvangen. Dat maakt het gebruik van digitale dollars weer een stukje makkelijker voor een grote groep mensen.

Toekomstige nalevingskwesties

De integratie van USDT door Binance op het Toncoin-netwerk komt vóór de verwachte regelgevende verschuiving in de Europese Economische Ruimte (EER). Door de Markets in Crypto-Assets (MiCA) -regelgeving zullen ongeoorloofde stablecoins, zoals USDT, onder bepaalde beperkingen komen te vallen. 

De cryptocurrency exchange Uphold kondigde onlangs aan dat het USDT en vijf andere stablecoins op 1 juli zou delisten vanwege de MiCA-regelgeving van de Europese Unie. Het kan dus zijn dat we straks bijna geen stablecoins meer kunnen gebruiken in de Eurozone.

De andere vijf stablecoins waren Dai (DAI), Frax Protocol (FRAX), Gemini Dollar (GUSD), Pax dollar (USDP) en TrueUSD (TUSD).

Telegram toegewijd aan de TON blockchain

Eerder kondigde Telegram-oprichter Pavel Durov plannen aan om de TON-blockchain te gebruiken om stickers en emoji’s op het populaire sociale mediaplatform te tokeniseren.

Tijdens zijn toespraak op Token2049 in Dubai dit jaar benadrukte Durov het belang van privacy en vrijheid, die kern vormen van de basisprincipes van blockchain-technologie.

Durov schetste ambities om Telegram-functionaliteiten te bouwen op de blockchain van The Open Network (TON), waaronder het integreren van USDT en opties voor het delen van advertentie-inkomsten. De recente ontwikkelingen hebben TON goed gedaan, want sinds kort is de munt terug te vinden in de top 10 op CoinMarketCap.

Altcoin nieuws

Anthony Pompliano: Alle altcoins komen nu naar Wall Street
Santiment: Deze cryptomunt staat mogelijk voor een grote koersval
Politieke memecoins extreem volatiel na terugtrekking Biden
Meer nieuws

Meest gelezen

Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Bitcoin opleving snel ten einde volgens JPMorgan-analisten
Ripple koopt voor $1,4 miljard aan eigen aandelen terug in aanloop naar beursgang