Exchange,

Binance opent nieuwe exchange in Singapore later deze maand

De bekende en populaire cryptocurrency exchange Binance is van plan om later deze maand een nieuwe fiat-naar-crypto-exchange te openen in Singapore.


Twitter-bericht

Via bovenstaand Twitter-bericht bracht de crypto-exchange het nieuws naar buiten. De informatie is echter vrij beperkt, zo is er bijvoorbeeld niet duidelijk welke cryptocurrencies er bij lancering precies handelsondersteuning zullen krijgen.


Nieuws komt niet uit de lucht vallen

Het nieuws rondom de nieuwe exchange komt echter niet zomaar uit de lucht vallen. Tijdens een eerder evenement liet het bedrijf al weten dat het plannen had om een fiat-naar-crypto exchange te openen op vrijwel ieder continent. Met dit nieuws lijkt het bedrijf dat plan een stapje verder te brengen.


Binance breidt flink uit

Binance breidt zijn (wereldwijde) activiteiten de afgelopen tijd flink uit. Zo lanceerde het afgelopen januari al een andere fiat-naar-crypto exchange op het Britse Jersey. Hierdoor konden Britse gebruikers cryptocurrencies als Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) kopen met de Britse pond. Hiernaast opende het ook een fiat-naar-crypto exchange in Oeganda, in de zomer van afgelopen jaar. Tot slot werden er verschillende cryptocurrencies toegevoegd aan de exchange als Stellar Lumens (XLM) en heeft de Binance Coin (BNB) verschillende significante prijsstijgingen mogen meemaken.