Nieuws

Bitcoin, Ethereum en Ripple dalen. Binance Coin Stijgt +11%


Vandaag, zondag 25 maart, noteren de meeste belangrijke cryptocurrencies een klein verlies. Toch is er 1 munt die flink stijgt: Binance Coin (BNB).


Bitcoin prijs blijft nagenoeg gelijk

De Bitcoin koers is vandaag met 0,14 procent gedaald. De belangrijkste cryptocurrency ter wereld verhandeld vandaag rond de $4022 dollar. Na een terugval op donderdag zien we de BTC prijs de afgelopen dagen stabiliseren rond de $4000 dollar grens.

Als we de wekelijkse grafiek bekijken dan zien we dat de Bitcoin prijs vandaag zo’n 0,50 procent lager ligt dan 7 dagen eerder.

 
24-3 bitcoin prijsEthereum prijs daalt met 0,44 procent

Ook Ethereum ziet haar koers vandaag heel licht dalen. De ETH prijs is de afgelopen 24 uur met 0,44 procent gedaald. Op het moment van schrijven ligt de Ethereum koers rond de $137,20 dollar. Als we kijken naar de wekelijkse grafiek, dan zien we de Ethereum koers met 2 procent dalen.

Wel blijft Ethereum haar positie als grootste altcoin vasthouden. De totale marktwaarde ligt rond de $14,5 miljard dollar. De totale marktwaarde van Ripple, de op één na grootste altcoin, ligt rond de $12,9 miljard dollar.

 
24-3 Ethereum prijsRipple (XRP) prijs daalt met 0,8 procent

Ripple heeft heeft vandaag haar koers met ongeveer 0,8 procent zien dalen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 XRP token rond de $0,309 dollar. Als we de wekelijkse grafiek bekijken dan zien we dat Ripple in 7 dagen tijd ongeveer 2.8 procent heeft verloren.

 
24-3 Ripple prijsBinance Coin (BNB) prijs stijgt met 11 procent

Er is vandaag 1 munt die een enorme prijsstijging laat zien. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BNB token rond de $16.9 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $15,2 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 11 procent is gestegen.

Als we de 3 maandelijkse grafiek bekijken, dan zien we dat de munt van de crypto exchange Binance bezig is aan een enorme opmars. De BNB prijs is in 3 maanden tijd namelijk van $5,80 naar $16,90 gestegen.

 Wil je mee discussiëren over crypto nieuws, of wil je professionele analyses van de crypto markt? Join dan ons Telegram kanaal @newsbit_crypto.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten