Binance: Vanaf morgen kun je weer opnemen en storten

De CEO van Binance, Changpeng Zhao, heeft aangekondigd dat de exchange van plan is om stortingen en opnames morgen weer te hervatten.


Binance gaat stortingen en opnames hervatten

Zoals eerder gemeld, heeft Binance de stortingen en opnames stopgezet na de grote hack van 7 mei. Tijdens de hack werden ongeveer 7000 Bitcoins gestolen uit de hot wallet van de crypto exchange. De Bitcoins waren meer dan $40 miljoen dollar waard.

In de laatste update van de CEO vertelde hij dat ze meer informatie geven over de hack nadat Binance alle activiteiten volledig heeft hervat. De CEO vertelt het volgende:

“Ons team boekt vooruitgang en heeft het weekend doorgewerkt. In de afgelopen paar dagen hebben we een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd in ons systeem en een groot aantal geavanceerde beveiligingsfuncties toegevoegd en / of volledig opnieuw ontworpen. We zullen later details over enkele van de wijzigingen delen. “


Wat is er tot nu toe bekend?

De update waarin de heropening van de stortingen en opnames werd aangekondigd is de derde officiële reactie van de CEO sinds de hack. De eerste update was een live ask me anything en de tweede was een korte schets van maatregelen die werden ondernomen op hacks tegen te gaan.

Wat tot nu toe bekend is, is dat de hack naar verluidt met voorbedachten rade was en werd uitgevoerd met een reeks tactieken die phishing en virussen omvatten om een ​​groot aantal 2FA-codes en API-sleutels te verkrijgen.

Ondanks de hack gaat het goed met de cryptomarkt en Binance Coin (BNB). Op het moment van schrijven ligt de BNB prijs rond de $23,50 dollar, wat 10 procent hoger is als gisteren.

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken