Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Bitcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Bitcoin bereikt All Time High van $37.800

Bitcoin, de grootste crypto ter wereld, heeft vandaag opnieuw een All Time High bereikt. De koers bereikte rond 06:00 ’s ochtends namelijk een hoogtepunt van $37.800.


Weer een nieuw hoogtepunt

De Bitcoin prijs begon te stijgen toen de chaos in Amerika op zijn hoogtepunt was. Dat is eigenlijk niet zo gek, want we zien wel vaker dat Bitcoin gedijd wanneer er chaos in de wereld is. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BTC rond de $37.150. Dit terwijl de munt 24 uur geleden nog rond de $34.367 waard was. Dat betekent dat de koers in 24 uur tijd met meer dan 10% is gestegen.

Bitcoin koersverloop – Bron: Tradingview

De prijsstijging van vandaag heeft ervoor gezorgd dat BTC minder dan 10 procent verwijderd is van de psychologische $40.000 grens.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Stellar en Cardano stelen de show

Niet alleen Bitcoin presteert geweldig de afgelopen week. Steeds meer altcoins beginnen namelijk enorme winsten te boeken. Zo zagen we de Stellar koers deze week met meer dan 160% stijgen en ook de Cardano prijs steeg met meer dan 70%. Er is een enorme FOMO ontstaan in de cryptomarkt en het lijkt er niet op dat dit snel zal stoppen.

Bitcoin nieuws

Er zijn 80 duizend Bitcoin-miljonairs minder door de crypto-crash van 2022 Er zijn 80 duizend Bitcoin-miljonairs minder door de crypto-crash van 2022
Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000 Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000
Grayscale start rechtszaak tegen SEC na afwijzing spot Bitcoin ETF Grayscale start rechtszaak tegen SEC na afwijzing spot Bitcoin ETF
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten