Bitcoin stijgt
Bitcoin

Bitcoin bereikt nieuwe All-Time High van $71.000

Bitcoin heeft deze ochtend opnieuw een nieuwe all-time high bereikt. Op het moment van schrijven handelt de digitale munt op $71.000, waarmee het vorige record wordt verbroken en een nieuwe mijlpaal wordt vastgesteld in de geschiedenis van Bitcoin.

Komt er weer een correctie?

Bij de voorgaande twee gelegenheden waarop Bitcoin nieuwe all-time highs bereikte, volgde er een marktcorrectie. Nu Bitcoin opnieuw de $70.000 grens heeft overschreden, is het de vraag of we wederom een dergelijke correctie tegemoet kunnen zien.

Ondanks deze onzekerheid, wijzen de huidige marktindicatoren en het momentum erop dat Bitcoin mogelijk standhoudt boven de $70.000, wat een enorm positief teken zou zijn.

Crypto handelaren maken zich klaar voor grote volatiliteit

Als Bitcoin inderdaad boven de $70.000 grens blijft, betekent dit dat de munt zich nu in een prijsontdekkingsfase bevindt. Dit is een fase waarin er geen historische weerstandsniveaus meer zijn om op terug te vallen, wat kan leiden tot grote volatiliteit. In een markt zonder voorgaande benchmarks, zijn beleggers en handelaren op onbekend terrein, wat zowel kansen als risico’s met zich meebrengt.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Crypto-analist voorspelt nog twee weken koersdalingen voor Bitcoin
BitMEX-oprichter: Volgende week begint nieuwe crypto Bull Run
Bitcoin koers hard onderuit, kan een nieuwe bankencrisis redding brengen?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden