Bitcoin.com lanceert $200 miljoen beleggingsfonds

Bitcoin.com, het bedrijf dat ondersteund wordt door investeerder Roger Ver, is van plan een $200 miljoen dollar Bitcoin Cash beleggingsfonds te lanceren.

Roger Ver kondigde het nieuws aan tijdens een Bitcoin Cash bijeenkomst in Londen. Het nieuwe beleggingsfonds zal zich richten op betalingsoplossingen en non custodial diensten voor Bitcoin Cash.


Al 20 institutionele beleggers willen investeren

In de officiële aankondiging staat dat de details van het nieuwe beleggingsfonds nog niet definitief zijn. Wel wordt er geschreven dat het de deelname van institutionele beleggers mogelijk maakt. Het nieuwe fonds zal haar geld investeren in betalingsgateways, wallets en geldoverboekingssystemen.

De nieuwe CEO van Bitcoin.com, genaamd Stefan Rust, heeft naar verluidt al 20 potentiële institutionele beleggers gecontacteerd die geïnteresseerd zijn om samen met Bitcoin.com geld te investeren.


Bitcoin.com start met eigen crypto exchange

Bitcoin.com staat bekend als een website die puur gericht is op het informeren over Bitcoin Cash en Bitcoin. Maar daar komt langzaam verandering in. Het bedrijf heeft geleidelijk aan steeds meer diensten omarmd sinds Roger Ver in 2014 de domeinnaam over kocht. De website biedt nu ook een aantal services aan waaronder cryptohandel en opslag.

Afgelopen september lanceerde Bitcoin.com zelfs een eigen crypto exchange. Hierop kunnen gebruikers verschillende cryptomunten verhandelen, waaronder XRP, Litecoin en EOS.

 

Bitvavo App – Handel €1000 per dag gratis in juli

Bitvavo exchange

Download de Bitvavo app voor Android en iOS en verhandel tot €1000 aan digitale valuta, per dag, zonder handelskosten te betalen.

knop_account-aanmaken