Bitcoin,, Trending

Bitcoin DEX platform Bisq ziet recordhoogtes na ban LocalBitcoins

Het peer-to-peer (p2p) Bitcoin (BTC) handelsplatform Bisq heeft de verhandelde volumes zien stijgen naar recordhoogtes sinds de LocalBitcoins ban.


Bitsquare

Bisq, eerder bekend van de naam Bitsquare, is een gedecentraliseerde crypto-naar-fiat platform. Het voordeel van dit platform is dat er geen formele tussenpersoon wordt ingezet.


Beste prestatie tot nu toe

Afgelopen week wist het bedrijf zijn beste prestatie tot nu te boeken met een handelsvolume van $6.1 miljoen. Een opvallende stijging die niet aan slechts één geografische locatie te wijten was. Zo was er een enorme stijging in zowel het Verenigd Koninkrijk (VK) en in Brazilië te zien.


LocalBitcoins

Toch komt dit niet geheel uit de lucht vallen. Zo liet LocalBitcoins onlangs weten dat het zijn go-to p2p handelsplatform abrupt stil zette. Hierdoor konden gebruikers niet meer transacties voor geld uitvoeren.


Koers Bitcoin

Vannacht is de koers van de Bitcoin binnen slechts enkele minuten ongeveer – $1.400 gegaan. Toch lijkt de koers zich nu weer langzaam te herstellen. Maar waardoor werd deze crash nou eigenlijk veroorzaakt? Lees dit en meer in ons toegewijde artikel over dit onderwerp.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
PlanB: Bitcoin koers kan gigantisch stijging maken tot $500.000
Australië bereikt mijlpaal van 1.000 actieve crypto-geldautomaten
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?