Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin gaat $500.000 bereiken, volgens de Winklevoss tweeling

De Winklevoss tweeling is van mening dat de echte acceptatie van de Bitcoin nog niet is begonnen. Dat betekent dat de prijs nog veel verder zal kunnen stijgen.


Verschuiving van de markt

De oprichters van de crypto-exchange Gemini, genaamd Tyler en Cameron Winklevoss, zijn van mening dat de Bitcoin uiteindelijk een prijs $500.000 per munt zal halen. Dit zeiden ze tijdens een recent interview met podcast-host Peter McCormack.

“De vraag is niet zozeer of de BTC $500.000 gaat bereiken, maar hoe snel”, vertelde Tyler aan McCormack tijdens de podcastaflevering van 23 oktober. Tyler vertelt het volgende: “Ik zou min of meer beweren dat $500.000 Bitcoin eigenlijk vrij conservatief is. Het spel is nog niet eens echt begonnen,” merkte Cameron op.

Het kopen van aanzienlijke hoeveelheden Bitcoin door MicroStrategy, Grayscale en andere hedgefunds, lijkt erop te wijzen dat de markt begint te verschuiven. “Wat als elk Fortune 100- of 500 bedrijf dat doet, wat als centrale banken dat gaan doen?” vroeg Cameron zich af. “Het is nog niet eens begonnen”, voegde hij eraan toe.

“Wall Street zit nog niet in BTC. Instellingen investeren momenteel niet in Bitcoin. Het is de afgelopen tien jaar een kleinhandelfenomeen geweest. Wall Street praat erover, ze zijn zich bewust van Bitcoin, maar vanuit ons perspectief staan ​​ze er niet echt achter. Het lijkt er wel op dat het gaat gebeuren.”


1 Bitcoin van $500k

De basis voor het interview was een rapport van Tyler en Cameron gepubliceerd in augustus 2020, getiteld: The Case for $500K Bitcoin. De broers begonnen in januari 2020 met het opstellen van het rapport, zei Cameron in het interview met McCormack.

“We begonnen na te denken over wat de overheid de afgelopen tien jaar met de Amerikaanse dollar heeft gedaan en traditionele winkels met waarde en hedges,” legde Cameron uit. De tweeling stopte in maart met het werk aan het rapport toen COVID wereldwijd toenam. Enkele maanden later hervatten ze het werk na evaluatie van de economische veranderingen die door het virus waren veroorzaakt.

Tyler zei dat hij en zijn broer in 2012 BTC begonnen te kopen. Een deel van de beweegredenen voor het rapport vloeide voort uit het evalueren van de prestaties van het activum in de economie van het afgelopen decennium.

Terwijl het aantal bullish voorspellingen voor Bitcoin in 2020 toenam, bleven sommigen sceptisch, zoals goudbug Peter Schiff.

 

Bitcoin nieuws

Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt” Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt”
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten