Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Grayscale koop in 1 dag $300 miljoen aan crypto

Grayscale heeft in één dag voor $300 miljoen aan crypto gekocht vertelde Barry Silbert, de CEO van Grayscale.


Vermogen van Grayscale gestegen

Grayscale Investments heeft zijn vermogen in een week tijd zelfs met $1 miljard verhoogd.

Volgens een update die op 22 oktober op het Twitter account van Grayscale is geplaatst, heeft de beleggingsonderneming momenteel $7,3 miljard aan vermogen. Dat is een stijging van een miljard dollar ten opzichte van de $6,3 miljard die op 15 oktober werd gerapporteerd door Grayscale.

Het meeste geld wordt in de Bitcoin en Ethereum trust vastgehouden. De meest recente piek houdt waarschijnlijk verband met de stijging van de prijzen op de cryptomarkt. Deze prijzen zijn gestegen na het nieuws dat PayPal vanaf 2021 cryptobetalingen gaat aanbieden.


Stijgingen op de cryptomarkt

Grayscale meldde dat de Litecoin Trust het meest was gestegen sinds het rapport uit is gekomen. Namelijk met meer dan 7,5%. Daarnaast nam de Zcash (ZEC) Trust van het bedrijf in dezelfde periode met meer dan 6% toe.

Barry Silbert, de CEO van Grayscale, reageerde op Twitter op de recente waarde stijging van de onderneming op Twitter. Hij verklaarde dat Grayscale in één dag een coole $300 miljoen aan vermogen had toegevoegd”.

Grayscale bezit dus enorm veel geld. Het bedrijf beheert nu ongeveer 2,5% van alle Bitcoin tokens.

Grayscale heeft onlangs gezelschap gekregen van andere grote financiële instellingen die ook het potentieel van crypto zien. Samen met de aankoop van MicroStrategy van $415 miljoen aan Bitcoin dit jaar, meldde Coin98 Analytics dat Digital Asset Manager CoinShares 69.730 Bitcoin bezit sinds vorige week. Dit is meer dan $900 miljoen waard na de stijging van de coin. De Bitcoin steeg vandaag tot voorbij de $13.000.

 

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten