Bitcoin Nieuws

‘Bitcoin in 2023 nog naar een nieuwe all-time high’

Je hebt mensen die overtuigd zijn van Bitcoin en je hebt mensen die echt overtuigd zijn van Bitcoin. Met de pseudonieme analist Credible Crypto hebben we iemand te pakken van het laatste soort. Hij vertelt namelijk aan zijn ruim 340.000 volgers op Twitter dat hij er nog altijd van overtuigd is dat Bitcoin dit jaar nog een nieuwe all-time high zal noteren.

Afwijzing bij 30.000 dollar

Ondanks de afwijzing bij 30.000 dollar is de kans volgens Credible Crypto groot dat Bitcoin dit jaar nog door het geluid gaat. Waar veel mensen verwachten dat Bitcoin nog een correctie naar de 20.000 dollar maakt, is Credible Crypto daar nog helemaal niet zo zeker van.

“Als je mij zou vragen of we eerste naar de 20.000 of 70.000 dollar gaan, dan zou ik dat laatste zeggen”, aldus een zeer optimistische Credible Crypto.

Dat is zeer optimistisch te noemen, omdat Bitcoin op het moment van schrijven op 27.000 dollar handelt en redelijk dichtbij de 20.000 dollar staat waar we volgens Credible Crypto niet naartoe gaan.

Deze manier van analyseren kan natuurlijk ook een manier zijn om aandacht te krijgen. Mensen horen graag wat ze willen en als iemand met veel volgens dat roept, dan is de kans aanwezig dat mensen het serieus nemen en erin gaan geloven.

Het onverwachte scenario

Credible Crypto zegt eigenlijk dat een directe koersexplosie van Bitcoin het meest pijnlijke scenario is op dit moment, omdat vrijwel niemand dat verwacht van de digitale munt. Grappig genoeg is dat wel het scenario wat het meeste in het karakter van Bitcoin zou passen.

“Meer dan 70 procent van alle Bitcoin die in omloop zijn zitten in wallets die niets verkochten tijdens het omvallen van 3AC en FTX en dat historisch gezien ook niet doen totdat we bij een all-time high aankomen. Geen zijwaartse prijsactie naar mijn mening. We gaan recht naar een nieuwe all-time high dit jaar”, zo gaat de analist verder.

Credible Crypto reageert ook op een Elon Musk tweet: “De meest grappige uitkomst is de meest waarschijnlijke uitkomst.” Waarop hij schrijft dat een nieuwe all-time high voor Bitcoin dit jaar de meest vermakelijke uitkomst zou zijn.

Bitcoin nieuws

Amerikanen halen in 3 maanden recordbedrag van $472 miljard weg bij banken
Bitcoin-miljonair wordt na vermissing dood gevonden
Bitcoin gedraagt zich weer als de koning in 2023
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
XRP stijgt boven $0,50: Redenen voor de stijging en belangrijke Datum in het verschiet