Bitcoin stijgt
Bitcoin

‘Bitcoin klaar voor parabolische stijging’

De populaire pseudonieme analist Credible Crypto zegt dat Bitcoin zich momenteel klaarmaakt voor een parabolische stijging. Volgens Credible Crypto heeft de grootste digitale munt van de markt een lokale bodem gemaakt, nadat de steunlijn op 33.400 dollar werd aangetikt.

Op basis van zijn eigen grafiek lijkt Credible Crypto een stijging naar de Bitcoin koers van 39.000 dollar te suggereren.

Bitcoin koers van 39.000 dollar in aantocht?

Op het moment van schrijven tikt de Bitcoin koers binnen op 34.200 dollar. Maar volgens Credible Crypto is het een kwestie van tijd voordat we richting de 39.000 dollar opstomen. Als we dat target bereiken, dan wordt het volgens hem nog veel mooier.

Daarna ziet hij de Bitcoin koers namelijk tot boven de 48.000 dollar komen in de eerste twee weken van november.

“De huidige consolidatie-structuur vormt een serie van lagere hoogtepunten en hogere dieptepunten, wat een driehoek oplevert die we in een impulsieve koersbeweging alleen in de vierde golf vinden”, aldus Credible Crypto.

Als zijn analyse correct is, dan verwacht hij dus dat de bodem op 33.400 dollar lag en dat we vanaf hier zullen lanceren in een vijfde golf, die in de bovenstaande grafiek te zien is.

Waar baseert Credible Crypto zijn Bitcoin-voorspelling op?

Credible Crypto staat bekend als een analist die zich baseert op de zogenaamde Elliott Wave Theory, een populaire tool uit de technische analyse. Elliott Wave is een theorie die leunt op de psychologie van de massa.

Volgens de theorie gaat een bullish asset (in dit geval Bitcoin) door een serie van vijf grote golven, waarvan iedere golf ook nog vijf sub-golven in zich herbergt.

Als de theorie van Credible Crypto in dit geval klopt, dan zijn we dus op weg naar de Bitcoin koers van 39.000 dollar.

Daar is op dit moment nog weinig van te zien. Na het spektakel van afgelopen week lijken de bulls wat vastgelopen rond de koers van 34.000 dollar, maar het zou natuurlijk fantastisch zijn als we daadwerkelijk doorstoten naar het niveau van 39.000 dollar en begin november zelfs naar de 48.000 dollar.

Wat Credible Crypto verder opvalt is dat Bitcoin het momenteel een stuk beter doet dan tech-aandelen. Is Bitcoin zich nu dan echt aan het ontpoppen tot een veilige haven?

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Bitcoin klaar voor explosieve stijging naar nieuwe all-time high?
Bitcoin koers daalt hard, wat is er aan de hand?
Crypto analist voorspelt: Bitcoin koers spoedig boven de $50.000
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%