Crypto prijs stijgt
Bitcoin

Bitcoin koers doorbreekt grens van $65.000 en bereikt nieuw record in Euro

De Bitcoin koers heeft vandaag een indrukwekkende mijlpaal bereikt door de $65.000-grens te doorbreken, waarmee het slechts een kleine 6% afstand houdt van het historische hoogtepunt van $69.044, vastgesteld op 10 november 2021.

Nog opmerkelijker is dat de waarde van Bitcoin, uitgedrukt in euro’s, vandaag een recordhoogte heeft bereikt met een piek van €60.305.

Bitcoin boekt opnieuw prachtige winsten

Op het moment van schrijven staat de prijs van Bitcoin op $65.025 wat betekent dat de munt in de laatste 24 uur met 6% is gestegen en in de afgelopen week een indrukwekkende winst van 27% heeft geboekt, volgens gegevens van CoinGecko. Als Bitcoin deze stijging van 6% kan voortzetten, zal het gelijk komen te staan met zijn hoogste koers ooit.

Wereldwijde hoogtepunten: Bitcoin vestigt nieuwe records

We gaven al aan dat Bitcoin zijn all-time high in euro’s heeft overschreden, maar het verhaal wordt nog indrukwekkender als we kijken naar het wereldtoneel.

Gedurende het weekend heeft Bitcoin niet alleen in euro nieuwe hoogterecords bereikt, maar ook in een reeks andere belangrijke wereldvaluta’s. Hieronder vallen de Chinese Yuan, Japanse Yen, het Britse Pond Sterling en de Indiase Roepie.

Deze prestatie onderstreept de universele aantrekkingskracht en het toenemende vertrouwen in Bitcoin als een waardevolle investeringsoptie over de hele wereld.

Staat Bitcoin op het punt zijn Dollar record te breken?

Deze prestatie onderstreept de universele aantrekkingskracht en het toenemende vertrouwen in Bitcoin als een waardevolle investeringsoptie over de hele wereld. Met Bitcoin die nieuwe hoogtes bereikt in euro en andere valuta’s, blijft de vraag spannend of het zijn all-time high in dollars zal overtreffen. Fans en investeerders wereldwijd houden de markt nauwlettend in de gaten, klaar voor wat de volgende grote beweging ook mag zijn.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Kaleo: Bitcoin koers van $200.000 in aantocht
‘Aziatische MicroStrategy’ Metaplanet overtreft alle andere Japanse aandelen
Kevin Svenson: Bitcoin naar $100.000 tijdens deze cyclus
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?