Bitcoin stijgt
Bitcoin

Bitcoin koers van 1 miljoen dollar na de Spot ETF?

De voorspellingen over de Bitcoin koers die we na de lancering van de felbegeerde Spot Bitcoin ETFs zien in de Verenigde Staten lopen zeer sterk uiteen. Waar sommigen voorspellingen doen van een Bitcoin koers van 1 miljoen dollar per munt, zien anderen op dit moment grote moeite bij Bitcoin om überhaupt het niveau van 42.000 dollar aan te tikken.

Bitcoin Jack had er meer van verwacht

In zijn bericht geeft Bitcoin Jack aan dat hij meer had verwacht van de oplossing in het conflict tussen Binance en de Amerikaanse autoriteiten. “Ik had verwacht dat het meer bullish zou zijn voor de Bitcoin koers”, aldus Jack.

Hiermee bedoelt de analist waarschijnlijk dat dit nieuws enorm bullish is en dat de geringe koersstijging na de oplossing tussen Binance en de Amerikaanse autoriteiten toont dat de energie van de bulls een beetje op is.

Als bullish nieuws van dit kaliber (mening van Jack) er niet meer in slaagt om de koers verder op te tillen, dan kan het weleens zo zijn dat we op een lokale top zitten.

Misschien is dat ook wel zo, maar dat gaan we de komende weken wel zien. In principe gaat een financiële asset nooit in één rechte lijn omhoog. Dat heeft Bitcoin ook nooit gedaan.

Bitcoin koers van 1 miljoen dollar na de Spot ETF?

Samson Mow, de CEO van Bitcoin-adoptiefirma Jan3, is nog altijd extreem optimistisch over de toekomst van de Bitcoin koers. Hij voorspelt dat we na de lancering van de Spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten een koersstijging richting de 1 miljoen dollar per munt gaan inzetten.

“Het is mij onder de aandacht gekomen dat sommige Bitcoiners niet denken dat de koers naar 1 miljoen dollar kan in een kwestie van dagen/weken nadat het ETF-kapitaal de markt instroomt. Die mensen staat een mooie verrassing te wachten”, aldus een hele optimistische Mow.

Op het moment van schrijven valt het allemaal nog wel mee met de koersexplosies en handelt Bitcoin op de koers van 37.445 dollar. Daarmee staat voor de afgelopen 24 uur een voorzichtige plus van 0,17 procent op de borden voor de digitale munt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Derivatenmarkt wijst op optimisme rond Bitcoin
Het El Salvador Hilton hotel wordt gefinancierd via Bitcoin’s Liquid Network
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging