Bitcoin

Bitcoin koers volgt nog steeds Stock to Flow model

Bitcoin mag dan wel 11 procent van haar waarde verloren hebben in een week tijd, maar het presteert eigenlijk precies zoals één van de beroemdste analisten heeft voorspeld.

In een tweet op 1 maart, zei analist PlanB, maker van het stock-to-flow model dat de Bitcoin koers rond de $8.500 volledig op schema ligt.


“Tot nu toe loopt alles goed voor de Bitcoin prijs”

In februari voorspelde da analist dat Bitcoin de ondersteuning van de 200 daagse voortschrijdend gemiddelde zou verliezen, maar boven de $8.200 zou blijven.

Zijn prognose werd vorige week werkelijkheid. De 200 daagse voortschrijdend gemiddelde werd inderdaad gebroken en Bitcoin investeerders werden zenuwachtig. Voor PlanB is er echter geen reden tot bezorgdheid. Hij vertelt dat de gegevens van zijn Bitcoin prijsindicator voor alsnog precies kloppen.

Voor PlanB is er echter geen reden tot bezorgdheid. Hij deelt gegevens van zijn Bitcoin-prijsindicator en zei dat de vooruitzichten inderdaad zijn verbeterd tot $ 8.600.

“Tot nu toe loopt alles goed de indicator is ligt nu rond de $8600,” schreef hij in begeleidende opmerkingen.

Het stock-to-flow model voorspelt momenteel een gemiddelde prijs van ongeveer $8.650 dollar, voordat de Bitcoin halving plaats zal vinden. Het model voorspelt dat na de halving de Bitcoin koers gaan stijgen tot enorme hoogtes.

Bron: PlanB/Twitter

Bitcoin Hash Rate zal blijven groeien

In een andere tweet ging de analist ook kort in op de netwerk sterkte van de Bitcoin. Sommigen zeggen dat het BTC netwerk grote problemen gaat ondervinden van de halving. PlanB vertelt dat hij niet denkt dat er problemen zullen zijn in termen van netwerk sterkte.

Tijdens de halving van 2012 en 2016 merkte hij op dat de hashrate juist steeg en het netwerk sterker werd. Dit jaar zou de hash-rate, die momenteel bijna het hoogste niveau ooit bereikt, ook gaan blijven groeien.

 

Bitcoin nieuws

Waarom stijgt de cryptomarkt vandaag?
Crypto koersen exploderen: Bitcoin en altcoins omhoog, staat de bullmarkt op uitbreken?
Waarom het $65.000-niveau cruciaal is voor de Bitcoin koers
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13