Bitcoin prijs, Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin Prijs moet $9.400 niveau terugwinnen

De analist filbfilb waarschuwt dat de weken van consolidatie binnenkort voorbij zullen zijn. Ook vertelt hij dat Bitcoin zo snel mogelijk de $9.400 terug moet vorderen omdat de koers anders flink kan gaan dalen.

In een update op social media vertelt de populaire analist dat BTC spoedig een beslissende situatie mee zal maken.


Bitcoin nadert de consolidatiefase

Bitcoin moet snel de $9400 terugwinnen”, schreef de analist bij een grafiek. Hij schreef dit omdat BTC vastzit in een consolidatiefase/ compressiecyclus die al meerdere weken duurt. De term compressie verwijst naar een patroon van hogere dieptepunten en lagere hoogtepunten. Hierdoor versmalt de handelscorridor. De bollinger bands indicator wordt dan steeds smaller.

Dit betekent dat de Bitcoin een grote uitbraak nadert. Het gevaar is dan ook dat BTC naar beneden uit zal breken. Op dit moment ligt de BTC koers ongeveer in het midden van de bollinger bands en dat is normaal gesproken geen al te positief teken. Pas wanneer Bitcoin het niveau van $9.400 terug weet te winnen ziet het er weer positief uit vertelt de analist.


Belangrijke scenario’s

Als we naar de bearish scenario’s gaan kijken, dan zijn de niveaus van $9.000, $8,700 en $8.200 belangrijk. Bij het laatste niveau ligt het voortschrijdend gemiddelde van 20 weken.

“Bitcoin zet de langzame daling door in de richting van 9k. Het is een behoorlijk slecht teken toen hij het niveau van $ 9.250 verloor; de wekelijkse ondersteuning en onderkant van het bereik van $ 8.700 lijkt steeds meer getest te worden.”

Toch lijkt BTC zijn belangrijke ondersteuning van $9.000 weten te behouden. Het zou dan ook een goed teken zijn als BTC vanaf hier het niveau van $9.400 terug zal winnen.

 

Bitcoin nieuws

Crypto analist: Bitcoin koers van $111.000 is mogelijk
Amerikaanse crypto-aandelen schieten omhoog na Bitcoin halving
Bitcoin ‘niet langer goedkoop’ – Fidelity stelt verwachtingen bij
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85