crypto stijgt
Altcoin

Bitcoin stijgt, maar deze crypto’s stelen de show: Sei, Sui en Dogwifhat

De prijs van Bitcoin (BTC) is verder omhoog geklommen voorbij $64.000, zoals je vanmorgen al kon lezen in het Bitcoin nieuws. Dit heeft altcoins een grote schop onder de kont gegeven, aangezien de meesten nog veel harder de lucht in zijn geschoten. Sei (SEI), Sui (SUI) en Dogwifhat (WIF) zijn de grootste stijgers van vandaag – maar er zijn nog veel meer altcoins die bitcoin weten te overklassen.

Deze altcoins stelen de show

Het is niet voor het eerst dat bitcoin de koersrichting van de rest van de markt bepaalt. De bitcoin koers is al een tijdje lekker bezig, waar altcoins enorm de vruchten van plukken. Sterker nog, altcoins veroveren langzaam maar zeker weer marktaandeel terug.

De afgelopen dag hebben verschillende munten wat dat betreft een grote slag geslagen. Sei steekt met kop en schouders boven de rest uit met een indrukwekkende stijging van bijna 24%. Sui moet genoegen nemen met een tweede plek dankzij een sprong van 13% en dogwifhat pakt brons met een winst van bijna 12%.

Binnen de top 100 op basis van marktkapitalisatie zijn er ook nog eens tientallen cryptomunten die tussen de 5% en 10% zijn gestegen. 

Memecoins lijken de afgelopen dag de grootste stijgingen te hebben gezien. Solana (SOL) memecoin dogwifhat gaat aan kop, maar ook andere bekende memecoins doen het goed. Popcat (POPCAT) zag een stijging van 11%, terwijl bonk (BONK), Floki (FLOKI) en Pepe (PEPE) allemaal rond de 5% stegen.

Bitcoin koers nadert $65.000

Terug naar de koers van Bitcoin. Deze is inmiddels weer onder de $64.000 gedoken, waardoor de cruciale weerstand van $65.000 weer iets verder weg is komen te liggen.

Als bitcoin deze grens weet te passeren, dan kunnen we pas echt weer naar hogere prijzen kijken. In dat geval zou bitcoin namelijk voor het eerst sinds maart een higher high hebben neergezet, waardoor de opwaartse trend is bevestigd.

Mocht bitcoin niet boven $63.800 standhouden, dan zou de koers weer terug kunnen zakken richting het volgende steunniveau om en nabij $62.500. 

Op het moment van schrijven wordt bitcoin verhandeld voor $63.850.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Altcoin nieuws

Bittensor (TAO) schiet 150% omhoog: Wat maakt deze AI-token zo bijzonder?
Glassnode-oprichters: Dit is wanneer het altseason gaat beginnen
SUI crypto schittert op ieder front: TVL bereikt grote mijlpaal van $1 miljard
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analist voorspelt miljoenenkans met XRP: Van $1.000 naar $1 miljoen?
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Meest betrouwbare Bitcoin-signaal springt op groen