Bitcoin

Bitcoin weer boven $9.500 – Wat kunnen we verwachten?

De aandelenmarkt is weer gestegen en dat heeft ervoor gezorgd dat de Bitcoin prijs ook weer boven de $9500 ligt. Kan BTC vanaf hier doorstijgen tot richting de $10.500 en misschien zelfs tot $12.000?


Bitcoin blijft aandelenmarkt volgen

De Bitcoin prijs ligt op het moment van schrijven rond de $9510. Dit terwijl de prijs een dag geleden nog rond de $9.150 lag. Dit betekent dat de koers vandaag met zo’n 4 procent is gestegen.

De koersdaling van gisteren, die veroorzaakt werd door een dalende aandelenmarkt, maakte veel BTC investeerders bezorgd. Vandaag zien we echter dat zowel de aandelenmarkt als de cryptomarkt weer zijn herstelt.

Het lijkt er dus op dat het sentiment op de aandelenmarkt de prijsprestaties van Bitcoin bepalen. De koersdaling van gisteren en het herstel van vandaag lijken de aandelenmarkt exact te volgen.

De de dip en het daaropvolgende herstel kwam in de vorm van zorgen over het coronavirus, gevolgd door een stimuleringsaankondiging van de Amerikaanse Federal Reserve.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Wat kunnen we verwachten?

Dat de Bitcoin koers weer boven de $9.500 zone ligt is een goed teken. Vanuit hier is het mogelijk om opnieuw de $10.500 weerstand te testen en mogelijk zelfs om uit te breken richting de $12.000.

Aan de andere kant moeten we nog wel voorzichtig zijn. Verschillende analisten waarschuwen namelijk dat BTC zeer veel moeite zal gaan hebben om de $10.000 grens te doorbreken. Dit kan ervoor zorgen dat de prijs toch weer terugzakt richting de $8900.

 

Bitcoin nieuws

VanEck: Bitcoin heeft afgelopen jaar bijna iedere activaklasse verslagen
Langverwachte goedkeuring: BlackRock’s Bitcoin ETF krijgt groen licht voor handel in opties
Bitcoin stijgt: maar dit is nodig voor een nieuwe all-time high
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom