Exchange

Bitget sluit miljoenencontract met La Liga als officiële cryptopartner

De grote crypto beurs Bitget heeft een miljoenencontract gesloten met de Spaanse voetbalcompetitie La Liga. Dit partnerschap maakt Bitget de officiële cryptopartner van La Liga in opkomende regio’s zoals Oost-Azië, Zuidoost-Azië en Latijns-Amerika.

De samenwerking werd aangekondigd tijdens het Token2049 evenement in Singapore en markeert een belangrijke stap in de integratie van blockchaintechnologie en sport.

De strategie van Bitget

Met dit partnerschap streven Bitget en La Liga ernaar om blockchaintechnologie en crypto verder te integreren in de sportwereld. La Liga breidt haar technologische innovatie uit, waarbij ze al inzetten op kunstmatige intelligentie (AI) en big data om hun operaties te optimaliseren.

“Dit soort samenwerkingen helpt ons dichter bij onze doelgroep te komen in strategische markten en benadrukt onze gedeelde waarden,” aldus Octavi Anoro, directeur Internationaal bij La Liga.

Bitget hoopt met dit partnerschap niet alleen haar naamsbekendheid te vergroten, maar ook het gebruik van crypto te stimuleren in regio’s met een groeiende digitale economie. Gracy Chen, CEO van Bitget, onderstreepte het belang van deze samenwerking voor de groei van de cryptosector binnen de sportwereld.

Nieuwe kansen voor sport en crypto

“De samenwerking met La Liga stelt ons in staat de groei van crypto in de sport te versnellen en biedt nieuwe kansen voor zowel fans als atleten,” verklaarde Chen.

“De sportgeest van La Liga sluit naadloos aan bij ons motto ‘Make It Count’, waarbij grootheid wordt bereikt door doorzettingsvermogen en positieve passie. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking de ervaring voor meer dan een miljard mensen zal verbeteren en de weg zal vrijmaken voor bredere adoptie van Web3 in opkomende markten.”

Sport en crypto: een groeiende trend

De samenwerking tussen Bitget en La Liga is niet uniek; er zijn de afgelopen jaren meerdere partnerschappen ontstaan tussen cryptoplatformen en sportteams in diverse disciplines zoals voetbal, basketbal en Formule 1.

Een voorbeeld hiervan is de Crypto.com Arena, de thuishaven van de Los Angeles Lakers. Deze ontwikkelingen, inclusief de samenwerking tussen Bitget en La Liga, tonen aan dat crypto een steeds dominantere rol speelt in sectoren buiten de cryptowereld zelf.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Exchange nieuws

Voormalig Binance-CEO Changpeng Zhao komt vrij op 29 september
Kraken verzet zich tegen aantijgingen van de SEC en ziet crypto’s niet als effecten
Amerikaanse beurs Coinbase introduceert synthetische versie van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13