korea-crypto
Exchange

Bithumb sluit tijdelijk enkele kantoren vanwege COVID-19

Het kantoor van Bithumb in Gangnam Zuid-Korea wordt tijdelijk gesloten vanwege het COVID-19 virus.


Bithumb neemt voorzorgsmaatregelen

Bithumb is de grootste crypto exchange in Zuid-Korea. Maar nu bereidt het bedrijf zich voor om enkele van zijn kantoren te sluiten vanwege de aanhoudende COVID-19 pandemie.

Volgens een officiële aankondiging op 23 november zal Bithumb tijdelijk zijn kantoor in Gangnam sluiten om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Bithumb merkte op dat het aantal bevestigde binnenlandse coronavirus gevallen is toegenomen. Hierdoor hebben lokale autoriteiten meer voorzorgsmaatregelen genomen. Het kantoor van Bithumb in Seoul zal gesloten zijn vanaf 24 november.

Bithumb is de afgelopen maanden actief bezig geweest met berichten posten op zijn blog. Echter heeft geen van deze posts betrekking op het onderzoek dat gericht is op zijn leidinggevenden. Zoals gemeld, voerde de Zuid-Koreaanse politie minstens twee invallen uit in de kantoren van Bithumb. Dit in verband met vermoedelijke fraude. De voorzitter van het bedrijf, Lee Jung-hoon, is naar verluidt gedagvaard voor een ondervraging.

De pandemie heeft tot nu toe een grote impact gehad op de blockchain- en crypto-industrie. Echter, blijkt dit een van de belangrijkste redenen achter de gigantische stijging van de Bitcoin te zijn. Volgens sommige leidinggevenden in de branche had COVID-19 geen negatieve invloed op de blockchain industrie, maar zorgde het juist voor een grotere vraag naar blockchain innovatie en acceptatie.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 dec.