Exchange,

BitMEX CEO onthult plannen Crypto Options Platform

Mede-oprichter en huidige CEO van BitMEX, Arthur Hayes, heeft zijn plannen onthuld om een nieuw platform te openen. Op dit nieuwe platform wil het bedrijf cryptocurrencyopties aanbieden.


Één tot anderhalf jaar

De CEO van BitMEX verwacht dat de nieuwe exchange in 12 tot 18 maanden gelanceerd kan worden. Zo heeft het bedrijf al een team gezet op de ontwikkeling van de nieuwe exchange.


Wat zijn cryptocurrencyopties

Opties zijn een type financieel derivaat waarmee de koper het recht krijgt om in de toekomst tegen een vooraf bepaalde prijs een in dit geval cryptocurrency te kopen of verkopen. Dit type derivaat is ontworpen om te dienen voor strategieën als bescherming of speculatie in verschillende marktomstandigheden.


BitMEX

Sinds de oprichting in 2014 is BitMEX hard gegroeid. Zo wordt er dagelijks voor ruim $1 miljard op het platform verhandeld. Hierdoor behoort de exchange tot één van de grootste cryptocurrency exchanges in de wereld.

Naast zijn handelsplatform doet het bedrijf ook actief onderzoek naar de gehele cryptocurrency-industrie. Momenteel onderzoekt het bedrijf de impact van de bearmarkt van 2018 op de waarderingswaarden van Initial Coin Offering (ICO)-projecten.