Bitcoin

Bubba Wallace, NASCAR-coureur, toont Bitcoin-logo op auto

Bubba Wallace, op het moment de enige Afro-Amerikaanse coureur in de topracereeks van NASCAR, racet over de circuits in een auto waar het Bitcoin-logo op staat.


Samenwerking Square

Dit komt door een nieuwe verfbeurt van de auto van de NASCAR-coureur. Door een samenwerking met de Cash-app van Square, staan er nu minstens 2 Bitcoin-logo’s op de auto. De nieuwe auto werd bekend gemaakt via een tweet op het sociale netwerk van Twitter.


Krantenkoppen halen

Wallace is over de afgelopen periode vaker in de krantenkoppen gekomen. Zo wou hij in de afgelopen maand de confederatie-vlag in al zijn evenementen verbannen. Dit leverde de nodige kritiek op. Later zou er ook een verdachte actie gebeurt zijn in de garage van zijn team. Zo zou er een strop te liggen in zijn garage, waar iemand zich wellicht aan zou kunnen of willen ophangen. Later bleek dit echter gewoon een deurkoord te zijn.

Volgens de Amerikaanse president Donald Trump waren de consequenties van Wallace’s acties dat de kijkcijfers van NASCAR zouden dalen. De Amerikaanse president leek hier echter wederom willekeurige uitspraken te doen, want in feite stegen de beoordelingen op FOX sinds de controverse met circa 8%.


Positieve reactie

Tot dusver leek de sponsoring van de Cash-app en het Bitcoin-logo op de auto van Wallace erg positief. Volgens een aantal gebruikers van sociale media kan dit mogelijk zelfs leiden tot een bullish trend. Waar sommige Reddit-gebruikers denken dat de prijs binnen slechts een week zal stijgen tot $100.000, zijn andere gebruikers veel voorzichtiger.

Alhoewel iedereen het eens lijkt te zijn dat dit een bullish teken is, suggereerde de Twitter-gebruiker ‘newmoneyFC’ dat, mocht Trump Wallace opnieuw tweeten over dit onderwerp, dat er BTC-protestaankopen zouden volgen. Het gevolg hiervan zou een prijsstijging zijn van mogelijk tot de $20.000. Dit zijn natuurlijk slechts speculaties en zeker geen investeringsadvies. Toch lijken de tekenen op dit moment positief.


Bitcoin nieuws

VanEck: Bitcoin heeft afgelopen jaar bijna iedere activaklasse verslagen
Langverwachte goedkeuring: BlackRock’s Bitcoin ETF krijgt groen licht voor handel in opties
Bitcoin stijgt: maar dit is nodig voor een nieuwe all-time high
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering