Binance, BNB
Exchange

BUSD-stortingen en opnames via OCBS op Binance.US opgeschort

Binance.US, de tak van Binance gevestigd in de Verenigde Staten (VS), heeft besloten om een aantal diensten stop te zetten te midden van de voortdurende onzekerheid rond de wereldwijde onrust in de bankensector.

Stopzetten van verschillende diensten

Op 31 maart heeft Binance.US, volgens het statusdashboard, Binance USD stablecoin-paren uitgeschakeld via One Common Billing System (OCBS).

Dit heeft geleid tot het stopzetten van verschillende diensten, zoals het doen van stortingen en opnames van BUSD-crypto, alsmede het kopen, verkopen en converteren van crypto-opties, zo blijkt uit de statusmelding. Binance.US heeft verklaard dat het probleem momenteel wordt onderzocht en dat de diensten “tijdelijk zijn opgeschort”.

Services zo snel mogelijk herstellen

Kort nadat Binance.US op 30 maart bepaalde stortingsdiensten in Amerikaanse dollars had stopgezet, deden zich ook problemen voor met de OCBS- en BUSD-diensten.

Bovendien heeft het platform sinds die datum debetkaartstortingen stopgezet voor maximaal 5% van de Binance.US-klanten. “Wij zijn bezig om alle services zo snel mogelijk te herstellen”, aldus een verklaring van Binance.US. Het bedrijf heeft ook aangegeven dat het van plan is om nieuwe betalingsdienstaanbieders toe te voegen in de komende weken. Het is als slot benoemingswaardig dat het niet precies bekend is wanneer alle services weer beschikbaar zullen zijn.

Exchange nieuws

Coinbase lanceert mega advertentiecampagne tijdens NBA-play-offs
Crypto.com stelt lancering in Zuid-Korea uit na toezichtsproblemen
Filipijnse toezichthouder eist dat Apple en Google Binance uit hun app-stores halen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?