cardano, ada
Cardano

Cardano bereikt nieuw record en lijkt klaar voor prijsstijging naar $1,20

Het Cardano-netwerk (ADA) vertoont tekenen van een krachtige opleving. Recentelijk is het aantal actieve walletadressen in slechts 30 dagen tijd aanzienlijk gestegen, waarbij een nieuw jaarrecord is gevestigd.

Volgens de gegevens van de gedecentraliseerde exchange Danogo waren er meer dan 600.000 adressen actief, een stijging van ruim 70.000 sinds het begin van de maand.

Deze groeiende activiteit is al sinds september zichtbaar, toen het netwerk een dieptepunt bereikte met slechts 297.000 actieve wallets.

De groei van het aantal actieve adressen gaat hand in hand met een opmerkelijke stijging van de ADA koers. Op 6 maart werd een recordaantal van meer dan 76.000 dagelijks actieve adressen waargenomen, net op het moment dat de digitale munt een lokale piek van $0,78 bereikte.

Analist voorspelt: Cardano koers gaat naar $1,20 stijgen

Het is dan ook niet verrassend dat veel analisten positief gestemd zijn over Cardano. De bekende cryptoanalist Sssebi voorspelt dat Cardano op de drempel staat van een aanzienlijke prijsstijging. Hij verwacht een toename van ongeveer 60% in de komende week, wat de prijs zou brengen op ongeveer $1,20.

Deze voorspelling steunt Sssebi op de analyse van de wekelijkse prijsgrafiek van Cardano, die overtuigende aanwijzingen toont van een aanhoudende positieve trend. Vooral het feit dat de munt consistent boven het 200-wekelijkse gemiddelde noteert, speelt hierbij een rol. Dit fenomeen wijst op beperkte weerstand op weg naar het doel van $1,20, wat een aanzienlijke en snelle waardegroei van deze altcoin impliceert.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Cardano of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Volgens oprichter Hoskinson is Cardano een must-have voor iedereen
Cardano (ADA) in de lift: Groei en vernieuwing trekken aandacht
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving