Cardano, ada prijs stijgt
Cardano

Crypto analist voorspelt een prijsstijging van 60% voor Cardano (ADA)

De bekende crypto-analist Sssebi voorspelt dat de koers van Cardano (ADA) de komende week aanzienlijk kan stijgen. Volgens zijn analyse zou de prijs van deze populaire altcoin met 60% kunnen toenemen, wat zou resulteren in een koers van ongeveer $1,20.

Prijsdoel van $1,20

De wekelijkse prijsgrafiek van Cardano vertoont volgens analist Sssebi veelbelovende signalen. Hij benadrukt dat de munt consequent boven het 200-wekelijkse gemiddelde blijft, een sterke aanwijzing van een voortzettende stijgende trend.

Sssebi merkt op dat er tot het doelniveau van $1,20 weinig weerstand is, wat suggereert dat Cardano mogelijk een stijging van 50% tot 60% kan ervaren in de nabije toekomst, zolang de opwaartse trend voortduurt.

De analist benadrukt ook dat de prijs van ADA historisch gezien vaak vertraagd reageert op de bewegingen van andere cryptocurrencies, zoals Bitcoin (BTC). Hij illustreert dit met een voorbeeld uit de vorige stijgende marktperiode, waarbij het 74 dagen na het bereiken van een nieuwe hoogtepunt door Bitcoin duurde voordat Cardano eveneens zijn eigen hoogtepunt overtrof.

Met het huidige record van de altcoin op $3,09, zou dit een potentiële stijging van meer dan 400% ten opzichte van de huidige koers betekenen. Als de geschiedenis zich herhaalt, zou Cardano ergens rond mei of juni van dit jaar een nieuw hoogtepunt kunnen bereiken.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Cardano of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Waarom blijven altcoins achter bij Bitcoin?
Crypto analist: Bitcoin gepiekt, het is tijd voor altcoins
CTO van Andreessen Horowitz bekritiseert memecoins als ‘riskant casino’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC