Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano CEO: Prijs van ADA kan stijgen tot $10

Charles Hoskinson, de CEO van Cardano, zei tijdens een recente livestream dat 1 ADA-token in de toekomst 10 dollar waard zou kunnen zijn. Wel zei hij dat hij tegen prijsspeculatie is.


“Cardano is mijn levenswerk”

Hoskinson vertelde dat het hem eigenlijk niet zoveel uitmaakt hoe hoog de prijs van 1 ADA token ligt. Cardano is zijn levenswerk en hij zal er altijd aan blijven werken.

“Of ADA nu 1 cent waard is, of 1 dollar, of tien dollar, laat me duidelijk zijn: dit is mijn levenswerk. Ik blijf eraan werken. We blijven hier.”

In maart 2020 was 1 ADA token slechts $0,018 waard. Nu, iets meer dan een jaar geleden ligt de Cardano prijs rond de $1,21. Dat betekent dat de koers in iets meer dan een jaar tijd met een ongelofelijke 6.700 procent is gestegen.

Cardano (ADA) weekgrafiek – Bro: Tradingview

Ondanks deze geweldige prijsprestaties hecht Hoskinson er niet al te veel waarde aan. Hij zei echter dat de prijs van het token niet mag bijdragen aan zijn legitimiteitsniveau, en voegde eraan toe dat het niet zijn taak is om de prijs te laten stijgen. In plaats daarvan kiest hij ervoor om zich te concentreren op de technische mogelijkheden van het project:

“Ik weet niet waarom de prijs omhoog gaat. Ik weet niet waarom de prijs daalt en ik wil niets te maken hebben met speculatie over deze specifieke dingen. Het is niet mijn taak als technologiebedrijf, ingenieur-wetenschapper om de prijs omhoog te krijgen.”

Ondanks de CEO zegt dat het hem niet zoveel uitmaakt lijkt de toekomst veel moois in petto te hebben voor Cardano investeerders. Zo zal er volgende week waarschijnlijk een deal met het land Ethiopië aangekondigd worden en kunnen er eind april smart contracts geplaatst worden op het Cardano netwerk.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten