Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Cardano kan deze cyclus een prijs van $6,8 aantikken

Cardano werkt aan schaaloplossingen en smart contracts en presteert momenteel duidelijk beter dan de bredere markt.


Rooskleurig vooruitzicht voor Cardano

Tokens die worden geassocieerd met schaaloplossingen en smart contractplatforms hebben de afgelopen maanden duidelijk beter gepresteerd dan de rest van de cryptomarkt. Polygon (MATIC), Waves, Ethereum Classic (ETC) en Fantom (FTM) zijn enkele tokens die het goed hebben gedaan.

Misschien wel de bekendste token die aan beide vlakken werkt is Cardano. Met de lancering van het Hydra-protocol vorig jaar heeft Cardano zijn schaalbaarheid al vergroot. Daarnaast zijn smart contracts al live op het testnet. Als alles volgens plan verloopt, wordt verwacht dat eind augustus smart contracts live gaan op het Cardano netwerk. Dit zou de ADA prijs een enorme boost kunnen geven. In een YouTube-video zei handelaar Ben Armstrong het volgende:

“Crypto-investeerders zien het potentieel voor Cardano omdat de roadmap solide is. ADA is slechts het topje van de Cardano-ijsberg.”

ADA is op dit moment $1,40 waard. Maar Armstrong voorspelt dat de prijs van de crypto aan het einde van de lopende cyclus zeker boven de 5 dollar zal liggen:

“Mijn prijsvoorspelling voor Cardano in deze cyclus is $6,80.”

“Cardano toonde tijdens deze bull run verbazingwekkende veerkracht tegenover prijsschommelingen in vergelijking met andere altcoins.”


ADA-prijs

ADA bleef dit jaar constant zijn eigen hoogtepunten verbreken en bereikte het op 16 mei $2,39. Sindsdien is de ADA koers teruggevallen tijdens de bredere marktcorrectiefase. Volgens Armstrong zijn de vooruitzichten echter nog altijd erg “rooskleurig”. “In mijn meest bullish scenario kan ADA dit jaar $8- $9 bereiken,” zei hij.

Armstrong wees er verder op dat de kans dat ADA een piek zou bereiken en vervolgens hard zou crashen, zeer minimaal was. Dat is bijvoorbeeld te zien aan het aantal transacties in de onderstaande grafiek. We zien geen gekke pieken en dat is een teken van stabiliteit.

Aantal transacties versus de prijs van ADA – Bron: IntoTheBlock

Dit is volgens Armstrong dus het juiste moment om de Cardano-markt te betreden, voordat de hype van smart contracts nog groter wordt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten