Altcoin, Cardano

Cardano maakt zich op voor $2,50 nu exchanges beginnen met smart contract integratie

De Cardano (ADA) koers is in de afgelopen 24 uur iets teruggezakt, maar ondanks dat heeft de altcoin in een week tijd een prijsstijging van 60% meegemaakt. De prijsstijging wordt toegeschreven aan de aankomende Alonzo hard fork. Deze update zal plaatsvinden op 12 september en veel investeerders vertellen dat het de ADA prijs flink op zou kunnen drijven.


ADA lijkt klaar om zijn ATH te doorbreken

ADA staat op het moment van schrijven slechts 15% onder zijn All Time High dat in mei werd behaald. En, omdat het sentiment rondom de altcoin nu zeer positief is, achten analisten de kans groot dat de munt spoedig een nieuwe ATH zal registreren.

ADA staat slechts 15% achter op de ATH van $ 2,46 in mei en marktanalisten denken dat Cardano tegen het einde van deze week boven de $ 2,50 zou kunnen komen om een nieuwe ATH te registreren. Daarbij komt dat de altcoin zich momenteel bevindt in een technisch patroon op de 1-uur grafiek. Een doorbraak uit dit patroon zou ervoor kunnen zorgen dat de ADA prijs spoedig boven de $2,50 zal liggen.


Zes crypto exchanges beginnen met smart contractintegratie

Het ontwikkelingsbedrijf achter Cardano, genaamd IOHK, gaf gisteren een update over Alonzo Purple testnet en de smart contractintegratie. Het bedrijf zei dat het Alonzo Purple-testnet nu 250+ deelnemers heeft, terwijl het ook verzekert dat de synchronisatieproblemen waarmee sommige gebruikers worden geconfronteerd, worden opgelost.

Daarnaast werd duidelijk dat crypto exchanges zijn begonnen om hun platform klaar te maken voor de Cardano smart contract intergratie. Zeker zes exchanges zijn er al mee bezig. Volgens IOHK is dit geweldig nieuws en duidt dit op een soepele overgang zonder al te veel problemen en bugs.