crypto prijs stijgt
Altcoin

Celestia blijft populair met stijging van 145%: Wat drijft deze groei?

Hoewel de cryptomarkt even iets is teruggezakt, hebben bepaalde altcoins, waaronder Celestia, indrukwekkende groei laten zien. De prijs van Celestia is in een week tijd namelijk met meer dan 140 procent gestegen.

Wat is Celestia?

Als een recent gelanceerde modulaire blockchain, vertegenwoordigt Celestia een significante vooruitgang in blockchain-technologie. Het faciliteert de eenvoudige implementatie van individuele blockchains met minimale overhead, wat het ontwikkelingsproces toegankelijker en gebruiksvriendelijker maakt voor een breed scala aan geïnteresseerden.

Na de aankondiging dat TIA afstand neemt van het traditionele monolithische blockchain paradigma, heeft Celestia een opmerkelijke prijsstijging doorgemaakt. Deze stap naar een systeem dat consensus en datastructuren ontkoppelt, draagt bij aan zowel de veiligheid van decentralisatie als verbeterde schaalbaarheid, wat de markt duidelijk positief heeft ontvangen.

De enorme potentie van Celestia

Deze innovatie van Celestia is niet onopgemerkt gebleven in de cryptowereld. Met een transactiestroom van meer dan $852 miljoen in de laatste 24 uur en een circulerende voorraad van 141 miljoen, gewaardeerd op meer dan $835 miljoen, wordt verwacht dat Celestia nieuwe standaarden zal zetten in de blockchain-technologie en een blijvende impact zal hebben op de markt.

Waarom stijgt de Celestia prijs?

Zoals eerder vermeld, heeft Celestia een opmerkelijke groei doorgemaakt. In de afgelopen zeven dagen is de koers van de TIA-token met meer dan 140% gestegen, waardoor de waarde van één TIA-token nu op $5,62 ligt. Deze aanzienlijke toename is een duidelijk bewijs van de groeiende interesse in de markt en het toenemende vertrouwen van investeerders in deze token.

De significante prijsstijging heeft niet alleen de financiële waarde van de TIA-token verhoogd, maar heeft tevens geleid tot een stijging in sociale interesse. Deze interesse heeft een recordniveau bereikt, wat duidt op een toenemend bewustzijn en belangstelling voor de token binnen de crypto-gemeenschap.

Gezien de snelle groei en de verhoogde sociale aandacht, is het van cruciaal belang voor marktdeelnemers om de ontwikkelingen rondom de TIA-token nauwgezet te volgen. De komende dagen zullen naar verwachting inzicht geven in de langetermijnrichting en de mogelijke impact van deze token op de cryptomarkt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Celestia of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Crypto altcoins in zwaar weer: Bitcoin dominantie nadert 3-jarig hoogtepunt
Deze 3 cryptomunten presteren geweldig ondanks de crypto dip
Grayscale lanceert Aave Trust: Nieuwe kans voor geaccrediteerde investeerders in de cryptomarkt
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers zakt onder $63.000 na opmerkingen van Fed-voorzitter Powell
Deze 4 cryptomunten worden nu massaal opgekocht door whales
Immens populaire cryptomunt nu beschikbaar op Bitvavo