Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Chinese overheidsfunctionarissen onder de indruk van VeChain

China is volop in het nieuws door zijn anti-cryptomaatregelen. Echter hebben overheidsfunctionarissen onlangs de kantoren van VeChain bezocht en en prezen ze de technologie.


Positief nieuw uit China

China heeft de afgelopen maand de krantenkoppen gehaald met betrekking tot cryptocurrencies, maar om de verkeerde redenen. Het land wil Bitcoin-mining uitroeien en tegelijkertijd banken verbieden crypto-gerelateerde transacties te verwerken. In een verrassende verandering hebben overheidsfunctionarissen echter blockchain-technologie geprezen, met name VeChain.

De VeChain Foundation heeft onlangs onthuld dat functionarissen van drie van de belangrijkste districten van China een bezoek hebben gebracht aan het kantoor in Singapore. Volgens de Foundation waren de leiders van de districten Shanghai, Changning en Huangpu op zoek naar mogelijke samenwerkingen.

De Chinese website ChainNews ging dieper op de bijeenkomst in. Volgens de website spraken de functionarissen hun vertrouwen uit dat blockchain-technologie een belangrijke rol zal spelen in de toekomst van de digitale economie.

Volgens ChainNews hebben de functionarissen tijdens de vergadering “herhaaldelijk hun erkenning en bevestiging van de ontwikkeling van VeChain-technologie uitgesproken.”

Dit soort erkenning door de Chinese overheid kan een grote rol spelen bij het bepalen van de toekomst van VeChain. China is de op een na grootste economie ter wereld. Experts voorspellen dat het de VS in 2032 zal inhalen. Daarnaast heeft het de grootste bevolking ter wereld met meer dan 1,4 miljard mensen. Als zodanig zou adoptie in China er voor kunnen zorgen dat VeChain ’s werelds grootste blockchain wordt.

In de loop der jaren heeft China ook bewezen een van ’s werelds snelste technologie gebruikers te zijn. Dit is het best zichtbaar in de snelle ontwikkeling van een digitale yuan.


VeChainThor blijft groeien

De VeChain Foundation heeft aangekondigd dat het 1 miljoen accounts heeft bereikt. Het blockchain-project bereikte deze mijlpaal op 26 mei, een maand voor zijn derde verjaardag. Het verklaarde het volgende: “We gaan gestaag richting massale acceptatie samen met zakelijke gebruikers en actieve VET- en VIP180-innvesteerders uit de gemeenschap.”

f

VeChain heeft onlangs gekeken naar NFT’s, een sector die een ongekende groei doormaakt. Het heeft echter de technologie ontwikkeld om ook grote bedrijven op te nemen in wat het definieert als enterprise NFT’s of eNFT’s. VeChain zei onlangs het volgende:

“De eNFT-technologie maakt het voor ondernemingen mogelijk om de manier waarop hun activa worden gecirculeerd en verhandeld te veranderen. Ook kunnen ze nieuwe servicegebieden creëren, productclaims uitbreiden en versterken en bedrijven in staat stellen hun producten vol vertrouwen te omschrijven.”

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten