Cardano,, Trending

Coinbase onderzoekt toevoegen van Ripple, EOS, Cardano en meer


De grootste cryptocurrency exchange van Amerika genaamd Coinbase onderzoekt de mogelijkheid om ondersteuning te bieden aan meer dan 30 nieuwe cryptocurrencies. Mogelijke toevoegingen omvatten Ripple, EOS en Cardano, volgens een blog bericht van Coinbase.


Coinbase doet onderzoek naar 31 nieuwe crypto’s

De Amerikaanse exchange heeft een lijst met 31 crypto’s onthuld die ze hoogstwaarschijnlijk zullen toevoegen, waaronder de bovenstaande crypto’s. Ook worden andere grote altcoins als NEO en Stellar (XLM) genoemd. 

Coinbase vertelt dat het met banken en regelgevers zal samenwerken om zoveel mogelijk munten op al haar platformen toe te voegen.
Bovenstaande lijst van crypto’s is geen garantie

Wel vertelt Coinbase in de blog dat een cryptocurrency in de bovenstaande lijst geen garantie is dat de munt ook echt wordt toegevoegd. Dit komt omdat de munten nog grondig geëvalueerd moeten worden.

“Het toevoegen van nieuwe crypto tokens vereist veel verkennend werk en we kunnen niet garanderen dat alle tokens die we evalueren uiteindelijk voor handelsdoeleinden zullen worden genoteerd. Bovendien kan ons listingproces ertoe leiden dat sommige van deze crypto’s alleen worden vermeld voor klanten om te kopen en te verkopen, zonder de mogelijkheid om te verzenden of ontvangen met behulp van een Coinbase wallet. “

Eerder in september kondigde Coinbase al een nieuwe listing proces aan. Hiermee willen ze sneller nieuwe cryptocurrencies toevoegen aan het platform. Wel wijst de Amerikaanse exchange erop dat alleen de cryptomunten worden toegevoegd die voldoen aan de lokale wet en regelgeving. Dat betekent dat bepaalde crypto’s ook alleen beschikbaar kunnen zijn voor klanten in bepaalde landen of rechtsgebieden.

In november voegde Coinbase al Ethereum Classic (ETC) en later Zcash (ZEC) aan zijn platform toe.