Cryptocurrency

Cryptocurrency

CoinMarketCap rolt haar ‘Earn Service’ uit

CoinMarketCap heeft een nieuwe service genaamd ‘Earn’ uitgebracht. Met de nieuwe service beloont de cryptocurrency datawebsite haar gebruikers om educatieve video’s te kijken over digitale valuta’s zoals de Bitcoin (BTC). Ook worden gebruikers beloont voor het voltooien van quizzen en voor het praten over digitale valuta’s.


CoinMarketCap Earn

Door gebruik te maken van de nieuwe service kunnen gebruikers, vooraf bepaalde, beloningen verdienen door educatieve content te bekijken of te lezen over diverse cryptocurrency-projecten en de blockchain-technologie.

In een periode van 8 dagen zal de cryptocurrency datawebsite verschillende campagnes uitrollen. Gebruikers kunnen vervolgens zelf bepalen of zij deze campagnes willen volgen, en zo ja, welke zij willen volgen. Vervolgens krijgen zij educatieve content voorgeschoteld, waardoor zij het gekozen project beter zullen begrijpen, althans dat is de bedoeling.

Om te valideren dat de gebruiker de gevolgde content daadwerkelijk ook snapt, zal aan het eind een quiz tevoorschijn komen die de gebruikers moeten invullen. Om de cryptocurrencies hierna te verdienen, wordt gevraagd om hun CoinMarketCap te koppelen aan het systeem.


Welk project wordt als eerste toegevoegd?

Het eerste ondersteunde project zal het Band-protocol worden. Het cross-chain data-orakel project werd afgelopen jaar gelanceerd op Binance Launchpad, een plaats waar projecten kunnen worden gepromoot om geld op te halen. Het project was hier enorm populair, waardoor het in korte tijd enorm veel geld binnen wist te halen.

De toevoeging van dit project komt echter niet onverwacht. Onlangs kocht Binance het platform namelijk over, wat tevens de nodige kritiek opleverde. Zo zou onder andere de ranking van Binance op het platform na de overname zijn verandert en vinden meerdere personen de ranking nu beschamend.

Het BAND-project zelf laat echter zien dat het enorme potentie kan hebben in de toekomst. Zo was het project namelijk in de afgelopen weken één van de best presterende projecten en is het meer dan 1760% in de plus gegaan. Op dit moment is nog onbekend welke projecten zullen volgen. Verwacht wordt echter dat dit binnenkort bekend zal worden gemaakt.


Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten