Bitcoin, BTC stijgt, groen
Bitcoin

Credible Crypto voorspelt parabolische rally voor Bitcoin

De populaire analist Credible Crypto, die op Twitter meer dan 340.000 volgers verzamelde, zegt dat de correctie van Bitcoin onder de 30.000 dollar onderdeel van een opwaartse trend is die de digitale munt naar nieuwe hoogtepunten kan stuwen. Nu voorspelt hij voor Bitcoin een parabolische klim die de consolidatie van de afgelopen maanden in een paar dagen kan uitwissen.

Expansie op komst?

Voor nu is het volgens Credible Crypto dus wachten op de volgende koersexplosie van Bitcoin. “Consolidatie gaat altijd vooraf aan expensie. De vorige correctie-structuur duurde 48 dagen en werd vervolgens in vier dagen compleet uitgewist door impulsieve koersactie”, aldus de analist.

De huidige correctie-fase duurt op dit moment al 83 dagen. “Als we de volgende impulsieve beweging maken, dan wissen we waarschijnlijk drie maanden van correcties uit in één week”, zo gaat de analist optimistisch verder.

Credible Crypto kijkt voor zijn voorspellingen niet alleen naar technische analyse. Hij neemt ook on-chain analyse mee en kijkt daarbij op dit moment vooral naar lange-termijn holders. Dat zijn in dit geval mensen die hun Bitcoin al 365 dagen of langer niet in beweging brachten.

Lange termijn holders

Volgens de analist voegen lange-termijn holders nog steeds nieuwe Bitcoin aan hun voorraad toe, ondanks dat het slechte nieuws zich momenteel opstapelt. De analist geeft onder andere aan dat de dalende supply van Bitcoin op de beurzen een mogelijke opmaat naar een gigantische koersexplosie vormt.

“Ongeveer 70 procent van alle Bitcoin staan al tenminste één jaar op hetzelfde adres. Dat nummer is alleen maar GEGROEID tijdens het omvallen van 3AC en FTX en de recente acties van de SEC tegen Coinbase en Binance”, zo roept de analist.

Er is (relatief gezien) in de geschiedenis van Bitcoin nog nooit zo weinig beschikbaar geweest bij de beurzen. “Wat betekent dit? De situatie met Bitcoin is nu als een van kerosine doordrenkte zak in een bos met dode bomen. Er is maar een klein vonkje aan vraag nodig om een koersexplosie te veroorzaken”, zo sluit de analist uiterst positief af.

Bitcoin nieuws

El Salvador behaalt winst op cumulatieve Bitcoin-investeringen
Goudprijs bereikt nieuw hoogtepunt terwijl Bitcoin $41.000 doorbreekt
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Meer nieuws

Meest gelezen

Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers
Deze 3 crypto’s kunnen enorm stijgen in december
Top 5 cryptomunten met potentieel voor sterke groei in December