bitcoin koers
Bitcoin

CredibleCrypto’s voorspelling: Bitcoin op weg naar $70.000

De bekende crypto analist CredibleCrypto voorspelt dat Bitcoin in 2023 of begin 2024 een aanzienlijke waardestijging zal doormaken. Hij verwacht dat de munt de huidige recordhoogte van 69.000 dollar zal overtreffen en zelfs boven de 100.000 dollar zal uitkomen.

CredibleCrypto’s Bitcoin Prognose voor het Komende Jaar

De analist die online bekendstaat als CredibleCrypto, deelde zijn verwachtingen voor Bitcoin met zijn 343.800 volgers op X, voorheen bekend als Twitter. Volgens zijn analyse zal Bitcoin dit jaar stijgen en een koers van meer dan $70.000 bereiken, wat neerkomt op een toename van ongeveer 135% ten opzichte van de huidige marktprijs.

Hij tweette duidelijk: “$70.000+ dit jaar, voor wie het nog niet wist.”

CredibleCrypto merkt op dat Bitcoin mogelijk eerst enige tijd zijwaarts zal bewegen voordat deze aanzienlijke stijging plaatsvindt.

In zijn analyse schrijft hij: “We hebben een sterke steun gezien rond het $29.000 niveau. Het is mogelijk dat dit het keerpunt is geweest. Toch zien we nog steeds enkele corrigerende bewegingen en enige weerstand op kortere termijnen.

Een voortzetting van deze zijwaartse trend zou geen verrassing zijn voordat we de voorspelde grote stijging zien. Belangrijk is om het grotere plaatje in gedachten te houden en niet ontmoedigd te raken door kleine dalingen vanaf het huidige niveau. Een prijs boven de $25.000 is al zeer positief.

BTC koers
Bron: CredibleCrypto/X

Mogelijke stijging naar $100.000

Nadat Bitcoin zijn vorige recordhoogte van $69.000 uit november 2021 heeft overtroffen, verwacht de analist dat de volgende uitdaging zich zal voordoen wanneer Bitcoin de $100.000 grens nadert.

CredibleCrypto deelde zijn visie: “Na het doorbreken van het vorige recordhoogte, verwacht ik dat Bitcoin zal stijgen naar een prijsniveau van minstens $100.000. Deze stijging zal enkele maanden na het doorbreken van het vorige record plaatsvinden. Het is mogelijk dat dit nog dit jaar gebeurt, of anders in de eerste maanden van het komende jaar.”

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

El Salvador behaalt winst op cumulatieve Bitcoin-investeringen
Goudprijs bereikt nieuw hoogtepunt terwijl Bitcoin $41.000 doorbreekt
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Meer nieuws

Meest gelezen

Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers
Deze 3 crypto’s kunnen enorm stijgen in december
Top 5 cryptomunten met potentieel voor sterke groei in December