ripple XRP token
Ripple

Crypto analist: Ripple (XRP) koers kan stijgen naar $18,22

Crypto-analist Dark Defender heeft een optimistische voorspelling gedaan voor XRP, waarbij hij een aanzienlijke prijsstijging voorspelt. Volgens Dark Defender vormt XRP een dagelijkse bull flag, een bullish technisch patroon op de dagelijkse grafiek, wat duidt op een mogelijke uitbraak en grote prijsstijging.

XRP lijkt klaar voor een grote uitbraak

XRP heeft een opmerkelijk herstel doorgemaakt sinds het dieptepunt van $0,39 in twee jaar tijd. De prijs is sinds 8 juli gestaag gestegen en bereikte op 17 juli een hoogtepunt van $0,6366, het hoogste punt in drie maanden. Na deze piek heeft de koers zich gestabiliseerd binnen een smalle prijsvork.

Dark Defender gelooft dat XRP op het punt staat uit deze consolidatiefase te breken. Als dit gebeurt, verwacht de analist een prijsstijging van 70,2% vanaf het recente dieptepunt, met een eerste doel van $0,66.

Het doorbreken van het weerstandsniveau van $0,66 is cruciaal voor verdere prijsstijgingen. Volgens de analist kan XRP, zodra het dit niveau doorbreekt, snel stijgen naar $0,93.

Hoe ver kan de XRP prijs stijgen?

Als XRP erin slaagt om door deze weerstandsniveaus te breken, ziet Dark Defender een nog grotere prijsstijging voor zich. De analist heeft mogelijke doelen van $1,88, $5,85 en zelfs $18,22 geschetst. Deze hogere prijsniveaus zouden voor XRP ongekend terrein betekenen en vereisen een aanhoudende opwaartse beweging.

Het is belangrijk op te merken dat dit misschien wel hele ambitieuze prijsdoelen zijn. Echter, Defender’s optimisme wordt gedeeld door andere marktanalisten. Sommige analisten hebben doelen gesteld die zo hoog zijn als $100, en anderen hebben nog optimistischere verwachtingen, wat suggereert dat XRP binnenkort ongekende niveaus zou kunnen bereiken.

Hoewel de cryptomarkt volatiel is en eerdere prestaties geen garantie bieden voor toekomstige resultaten, biedt Dark Defender’s analyse een mogelijke routekaart voor de prijsontwikkeling van XRP. Verschillende factoren zouden kunnen bijdragen aan een stijging van XRP. Dark Defender verwacht dat de definitieve uitspraak in augustus zal komen, wat mogelijk de weg vrijmaakt voor de langverwachte stijging van XRP.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13