crypto stijgt
VeChain

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen

Hoewel de koers van Vechain (VET) de afgelopen dagen aanzienlijk is gedaald, blijven sommige analisten optimistisch over de toekomstige prijsontwikkeling van de munt.

De prijs van de altcoin zakte tot ongeveer $0.0375 maar de populaire crypto analist Ali Martinez voorziet een prijstarget van $0,60 voor de altcoin in een volgende bull run.

De prijsprestaties van VeChain

De afgelopen weken zijn gekenmerkt door sterke schommelingen in de koers van Vechain (VET). Op 12 april bereikte de prijs van deze altcoin nog een piek van meer dan $0,05, maar daalde vervolgens naar $0,0375. Deze daling, goed voor een afname van 25%, vond plaats binnen slechts enkele dagen.

Recentelijk heeft Vechain echter een herstel laten zien; de prijs steeg in de laatste 24 uur met 4,2% naar de huidige koers van $0,041. Ondanks de aanzienlijke terugval van vorige week, blijft de munt relatief goed presteren vergeleken met andere cryptocurrencies zoals Cardano (ADA) en Avalanche (AVAX), die respectievelijk 20% en 23% zijn gedaald.

Is VeChain klaar voor een gigantische prijsstijging?

Crypto analist Martinez verwacht dat VeChain flink zal stijgen en deelde op social media platform X zijn prijsvoorspelling voor de populaire altcoin.

Hij merkt op dat het huidige prijsverloop sterk lijkt op dat van VeChain tussen juni en december 2020. Destijds daalde de koers tot ongeveer $0,01, waarna deze terugval de basis vormde voor een nieuwe bull run.

Als VET een vergelijkbare koersontwikkeling doormaakt als in 2020, kan dit leiden tot een aanzienlijke stijging. Martinez stelt een koersdoel van $0,60, wat ongeveer 15 keer hoger is dan de huidige prijs van de munt.

Een belangrijke factor die de cryptomarkt kan stimuleren en mogelijk een nieuwe bull rally voor deze altcoin kan ontketenen, is de aanstaande Bitcoin (BTC) halving.

Historisch gezien heeft dit evenement een aanzienlijke impact op de koers van BTC, wat vervolgens vaak leidt tot een waardestijging van altcoins.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?