Crypto prijs stijgt
Bitcoin

Crypto analist voorspelt: Bitcoin is klaar voor een gigantische koersexplosie

Bitcoin (BTC) kan volgens de populaire analist Kevin Svenson aan een gigantische koersexplosie beginnen. Sterker nog, hij voorspelt een stijging van wel 200% ten opzichte van de huidige koers. Dat lijkt nu even ongelooflijk, want Bitcoin heeft niet zijn beste paar dagen van 2024 achter zich liggen.

Een Bitcoin prijs van $190.000?

Svenson baseert zich op historische gegevens en verwacht op basis daarvan een waardestijging van ergens tussen de 50% en 201%. “Uitgaande van de verhouding met eerdere koersstijgingen,” vertelt hij zijn volgers op social media platform X, “kom ik uit op minimaal $95.000…”

“De gemiddelde verwachting ligt rond de $142.000. En als alles meezit, knallen we door naar de $190.000. Maar ergens richting de $142.000 lijkt me waarschijnlijker… tussen de $95.000 en $142.000 kan het ook uitkomen, rond de $124.000 wellicht. Dat soort bedragen zie ik er wel in, dat is zo’n beetje de range die ik voorspel gebaseerd op een grove schatting.”

Svenson verwacht dat de volatiliteit van Bitcoin de komende maanden fors zal toenemen, zeker als de cryptomunt nieuwe toppen bereikt.

“Wat we nu meemaken is peanuts vergeleken met wat er kan gebeuren als Bitcoin deze stijging doorzet en richting de $90.000 klimt,” aldus Svenson. “Dan schieten we omhoog. En dát moment is hét moment waarop iedereen ervan overtuigd raakt dat de bull market terug is en we eindeloos omhoog gaan, richting de $100.000 of nog meer. Dat is precies het punt waarop mensen kwetsbaar worden en gehypnotiseerd raken door de stijgende koersen.”

“Precies dát is het moment waarop je extra voorzichtig moet zijn,” waarschuwt Svenson. “Want dát is het moment waarop de enorme stijgende trend kan breken, met een flinke correctie en consolidatie tot gevolg.

En dan,” vervolgt hij, “omdat we ons nog in een vroeg stadium bevinden – de halving is nog niet eens geweest – zal de koers na zo’n correctie waarschijnlijk consolideren om vervolgens op een later moment weer te stijgen.”

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers beleeft sterke week, crypto analist voorspelt meer vuurwerk
Anthony Scaramucci verwacht dat meer pensioenfondsen in Bitcoin zullen stappen
Professionele investeerders stappen massaal in Spot Bitcoin ETFs
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten